Mainos

Nainen ajoi 3000 kilometriä rakkauden vuoksi, sai pakit, auto hajosi – poliisi pelasti tilanteen

Nuori nainen ajoi lähes 3000 kilometriä, ennen kuin sai tietää poikaystävänsä muuttaneen mielensä yhteisasumisen suhteen. Sitten autostakin puhkesi rengas. 

Useat sivustot ovat jakaneet Breanna Faith Gauthierin uskomattoman tarinan poliisin ystävällisyydestä. Kaikki alkoi Gauthierin epäonnisesta muuttoreissusta vuonna 2015. Nuori nainen ajoi lähes 3000 kilometriä, ennen kuin sai tietää poikaystävänsä muuttaneen mielensä yhteisasumisen suhteen.

– No, pakkasin autoni ja aloin ajaa takaisin. Ensimmäiset kaksi päivää menivät sujuvasti, ja voi veljet, rakastin Coloradoa, Gauthier kertoo Facebookissa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Toisen päivän iltana matka muuttui katastrofiksi. Gauthier oli ajanut jo yli 12 tuntia, kun autosta puhkesi rengas. Kello oli puoli yksitoista illalla, ja lähimpään kaupunkiin oli 16 kilometriä. Vararengasta ei tietenkään ollut. Ohi ajoi vain rekkoja, joista yksikään ei pysähtynyt.

Gauthier astui takaisin autoon ja soitti kotiväelleen. He eivät kuitenkaan voineet auttaa. Lopulta tilanne sai naisen puhkeamaan itkuun.

Sitten hän näki toisen auton valot taustapeilissään. Poliisi Granner oli saapunut.


"Hän kohteli minua kuin perhettään"

Todd Granner -niminen poliisi oli havainnut auton pulassa, ja pysähtyi tarjoamaan apuaan. Yhdessä he siirsivät auton sivummalle tieltä; samalla Granner soitti hinausautoyritykseen, joka oli hänelle palveluksen velkaa.

– Olin jo valmis vinguttamaan luottokorttiani tappiin asti siinä lähimmässä firmassa, jonka perheeni löysi netistä. Kun Granner tuli ikkunaan ja kertoi tuntevansa ”yhden tyypin”, olisin voinut itkeä. En voi muuta kuin rakastaa pikkukaupunkeja, joissa kaikki tuntevat kaikki, Gauthier kirjoittaa.

– Hän olisi helposti voinut lähteä, kun autoni oli siirretty pois tien sivusta, ja joku oli tulossa auttamaan, mutta hän sanoi, ettei missään nimessä jättäisi minua yksin tielle. Joten istuimme hänen autossaan ja juttelimme, kun odotimme hinausautoa.

Granner oli aidosti kiinnostunut Gauthierin tilanteesta ja siitä, millaiseen yllättävään tilanteeseen hän oli joutunut.

Kuvaa jaettu yli 50 000 kertaa

Kun hinausauto saapui, Gauthier oli valmis hyvästelemään. Granner ei: hän ajoi naisen hinausauton perässä perille huoltoasemalle, jolta löytyi yksi sopiva rengas. Seuraavaksi Granner varmisti, että Gauthierilla on yöpaikka, ja että hän osasi ajaa sinne.

– Olin nuori tyttö useiden osavaltioiden päässä kodistani, ja hän kohteli minua kuin perhettään. Hän lunasti minun hyväkseni palveluksia, joita muut olivat hänelle velkaa, ja pysyi vierelläni, kunnes hän tiesi, että minusta varmasti huolehditaan, Gauthier kertoo.

– Hän ei tehnyt vain velvollisuuttaan tuona yönä. Hän teki kaikkensa palvellakseen ja suojellakseen minua. Lohduttaakseen minua. Huolehtiakseen minusta.

Granner tuurasi Gauthierin mukaan tavallaan hänen perhettään, joka ei voinut olla paikalla. Nainen kertookin olevansa ikuisesti kiitollinen paitsi Grannerille, myös muille poliiseille, jotka palvelevat kansalaisia päivittäin.

– Kiitos, poliisi Granner. Olette sankarini.

Kuvaa on jaettu yli 50 000 kertaa, ja Iowan poliisilaitos kiitteli saamistaan kehuista sosiaalisessa mediassa. Se, kommentoiko poliisi Granner kehuja mitenkään, ei ole tiedossa.

Kesäaikaan on syytä muistaa myös muut autojen vaarat: 

3:52

Lähde: Hrtwarming.com, Twitter, Facebook

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.