Näin Suomen Huippumalli haussa -ohjelman juontajana tunnettu Anne Kukkohovi suhtautuu ohjelman paluuseen: "Bisnes on muuttunut paljon"

4:50
Suutelin Lebron Jamesia, majoitin FBI:n etsintäkuuluttamaa rikollista... Kuutamolla-ohjelmassa vuonna 2021 vieraillut Anne Kukkohovi kertoo, mitkä väittämistään kokemuksista on totta ja tarua

Anne Kukkohovi kertoo ajatuksiaan Huippumalli haussa -ohjelman paluuseen liittyen.

Suomen Huippumalli haussa -ohjelma saapui suomalaisten televisioruutuihin ensimmäisen kerran vuonna 2008. America's Next Top Model -jenkkiformaatin Suomi-versiota tehtiin Nelosen kanaville yhteensä kuuden tuotantokauden verran, joista viimeisin esitettiin vuonna 2017.

Malli- ja muotimaailman ystävät saivat alkuvuonna 2022 ilouutisia, kun MTV tiedotti, että rakastettu ohjelma tekee paluun vuosien tauon jälkeen. Tulevassa, uudistuneessa Huippumalli haussa -ohjelmassa etsitään 2020-luvun huippumallia, jolla on edellytykset luoda uraa sekä Suomessa että ulkomailla.

Yrittäjä-juontaja Anne Kukkohovi toimi Suomen Huippumalli haussa -ohjelman juontajana yhteensä viiden tuotantokauden ajan. Putouksen 14. tuotantokauden finaalilähetyksessä vieraillut Kukkohovi kertoi MTV Uutisille olevansa iloinen siitä, että formaatti tekee paluun.

– Tosi positiivinen (fiilis), koska sitä on kyselty tosi kauan, mutta myöskin se, että se bisnes on muuttunut paljon, hän sanoi.

Kukkohovi kertoi mallibisneksen muuttuneen esimerkiksi siten, että somevaikuttajien työ on pienentänyt mainosbudjetteja. Lisäksi hän sanoi, että mallintöihin buukataan yhä useammin esimerkiksi julkisuudenhenkilöiden lapsia.

– Hyvin erilaisia ihmisiä tarvitaan mielestäni mallintöihin, hän pohti.

Kukkohovi kertoi toivovansa, että myös muun muassa aikoinaan MTV3-kanavalla pyörineet Mallikoulu- ja Muodin huipulla -ohjelmat tekisivät paluun. Hän kuitenkin tietää, että tämänkaltaiset ohjelmat ovat yleensä kalliita tuottaa.

Kukkohovi kehottaa uuden Huippumalli haussa -kauden osallistujia pitämään kiinni omasta persoonallisuudestaan. Mallin tulisi hänen mukaansa löytää oma juttunsa ja olla vahva siinä.

– Ettei yritä kopioida ketään muita, koska persoonallisuus on tosi iso asia, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja