Mainos

Näin saat lisää seuraajia Instagramissa – 4 vinkkiä someasiantuntijalta

Instagram seuraajien määrän kasvattaminen onnistuu muutamalla yksinkertaisella niksillä.

Sosiaalisen median asiantuntija, vasta 22-vuotias James Shamsi tietää, miten sosiaalinen media otetaan haltuun.

Innovatiivinen nuori mies on muun muassa Google Chromelle suunnitellun laajennuksen takana, joka estää kaiken Kardashianin sisaruksiin liittyvän tiedon näkymisen käyttäjälleen. Mies on myös kehittänyt sovelluksen, jolla Tinder-profiilin kuviin pystyy lisäämään koiranpentuja.

Tech Insider kysyi Shamsilta vinkkejä Instagram-seuraajien määrän kasvattamisesta.

1. Mene henkilökohtaisuuksiin

Kommentoit sitten toisten Instagram-kuviin tai kirjoitat oman tilisi kuvausta, panosta yksityiskohtiin. Shamsi kertoo esimerkiksi kokeneen hyödylliseksi sen, että personoi kommenttinsa, joita laittaa muiden kuviin. Shamsin mukaan seuraajia saa tällä kikalla herkemmin. Instagram-tilin kuvaukseen kannattaa laittaa mahdollisimman paljon yksityiskohtaisia tietoja itsestään. Tällöin seuraajat saavat paremmin kuvan siitä, kuka olet ja millaisia kuvia tilillesi laitat.

2. Ole pitkäjänteinen

Instagramiin ei kannata julkaista kuvia vain silloin, kun on jotain asiaa. Seuraajien määrän kasvattamisessa olennaista on nimittäin se, että tilille julkaisee kuvia säännöllisesti. Näin myös seuraajat saavat sellaisen kuvan, että tilille tulee jatkuvasti jotain uutta. Shamsi kertoo kokeilleensa myös päivittäisten julkaisujen määrän kertomista kuvauksessaan. Tällä tyylillä kertyi enemmän seuraajia.

3. Älä pelkää tykätä

Shamsi suosittelee käyttämään automaattisia tykkäyksiä, kommentteja tai seuraamisia puolestasi tekeviä ohjelmia, kuten Instagressia. Ohjelman avulla omien julkaisujen ja tilin mainostaminen käy tehokkaasti, sillä ohjelman voi asettaa kommentoimaan, tykkäämään tai seuraamaan lähellä olevia henkilöitä.

4. Kokeile rohkesti uutta

Kuten Shamsin vinkit osoittavat, kannattaa jatkuvasti myös kokeilla rohkeasti uusia tyylejä, jotka saattaisivat toimia. Hyvän sisällön julkaiseminen on tietenkin hyvä lähtökohta seuraajamäärän kasvulle, mutta se on myös hidasta.

 

Lähde: Tech Insider

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.