Muotibloggaaja Jenni paljastaa, mitä vaatteita kirpparilta kannattaa ostaa: "Yksi parhaista materiaaleista, mitä voi metsästää käytettynä"

Muotibloggari Jenni Rotonen: Second hand -shoppailu on aarteenetsintää 8:39
Miten tehdään parhaat kirppislöydöt, ja mitkä vaatteet menevät nyt kaupaksi kovalla rahalla? Suomalaiset kirppisyrittäjät ja muotibloggaaja Jenni Rotonen kertovat omat näkemyksensä.

Kirpputoreilta voi löytää todellisia aarteita, mutta mitä sieltä oikeastaan kannattaa metsästää? MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa keskusteltiin viime tiistaina käytettyjen vaatteiden, asusteiden ja laukkujen markkinoista Suomessa. Omat vinkkinsä antoi myös suosittu muotibloggaaja Jenni Rotonen.

Millaisia vaatteita kirpputorilta kannattaa oikeastaan metsästää, ja mitä käytettyjä vaatteita ostaessa pitää ottaa huomioon? Tähän ja moniin muihin kysymyksiin kertoi oman näkemyksensä muotibloggaaja Jenni Rotonen.

Jenni antoi kirppisvinkkejään MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa tiistaina. Bloggaaja kertoi itse ostavansa paljon second hand -vaatteita matkustaessaan ulkomailla, mutta myös Suomesta voi tehdä löytöjä. 

Jenni antoi myös yhden oleellisen vinkin, mikä käytetystä vaatteesta kannattaa aina tarkistaa

Mitä vaatteita kirpputorilta kannattaa ostaa? 

Jenni suosittelee panostamaan kirpputoriostoksissakin laadukkaaseen ja kestävään materiaaliin. Akryylineuleet eivät lukeudu Jennin ostoslistalle muutenkaan, eikä niitä välttämättä kannata kirppikseltäkään shoppailla. 

Sen sijaan ostoskoriin kannattaa ehdottomasti napata villavaatteita.

– Villa on yksi parhaista materiaaleista, mitä voi metsästää käytettynä, koska villa on äärimmäisen laadukas ja kestävä luonnomateriaali, joka kestää käyttöä ja pysyy hyvänä.

Jenni suosittelee etsimään kirpputoreilta tuotteita erityisesti laadukas materiaali edellä.

– Etsikää hyviä takkeja, nahkaa, villaa...villakangastakeissa mitä vanhempi, niin sitä parempi, koska ennen vanhaan vaatteet on tehty todella kestämään. 

Mitkä brändit menevät nyt kaupaksi kirpputoreilla? Katso videolta suomalaisten kirppisyrittäjien sekä muotibloggaaja Jenni Rotosen haastattelu.


Lue myös:

    Uusimmat