Ostatko vaatteita kirpputorilta? Muotibloggaaja Jenni Rotonen muistuttaa tarkistamaan yhden tärkeän asian käytetystä vaatteesta: "Ainoa, mitä tsekkaisin..."

Muotibloggari Jenni Rotonen: Second hand -shoppailu on aarteenetsintää 8:39
Miten tehdään parhaat kirppislöydöt, ja mitkä vaatteet menevät nyt kaupaksi kovalla rahalla? Suomalaiset kirppisyrittäjät ja muotibloggaaja Jenni Rotonen kertovat omat näkemyksensä.

Kirpputoreilta voi löytää todellisia aarteita! MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa keskusteltiin tiistaina käytettyjen vaatteiden, asusteiden ja laukkujen markkinoista Suomessa. Omat vinkkinsä antoi myös suosittu muotibloggaaja Jenni Rotonen.

Millaisia vaatteita kirpputorilta kannattaa oikeastaan metsästää, ja mitä käytettyjä vaatteita ostaessa pitää ottaa huomioon? Tähän ja moniin muihin kysymyksiin kertoi oman näkemyksensä muotibloggaaja Jenni Rotonen. Rotonen antoi kirppisvinkkejään MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa tiistaina. Bloggaaja kertoi itse ostavansa paljon second hand -vaatteita matkustaessaan ulkomailla, mutta myös Suomesta voi tehdä löytöjä. 

"Monilla ehkä vähän vanhentuneita käsityksiä"

Rotonen suosittelee suuntaamaan rohkeasti kirpputoreille.

– Monilla ehkä vähän vanhentuneita käsityksiä siitä, että kirppisvaatteet ovat jotenkin tunkkaisia. Sehän ratkeaa tuulettamalla. Laitat vaatteet muutamaksi päiväksi henkariin roikkumaan parvekkeelle, niin eipä haise enää miltään, jos haisee alun alkaenkaan. Monesti nämä ovat mielikuvia, ei todellisuutta. 

Bloggaajalla on kuitenki yksi vinkki, joka kannattaa pitää mielessä käytettyä vaatetta ostaessa. 

– Ainoa, mitä tsekkaisin ehkä on kainalot. Jos kainalot tuoksuvat voimakkaasti hielle vaatteessa, niin se voi olla sellainen juttu, mistä voi olla vaikea päästä eroon, Rotonen vinkkaa. 

Mitä kirppikseltä sitten kannattaa ostaa? Katso videolta muotibloggaaja Jenni Rotosen haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat