Muistatko äidin, joka osti jouluna lapsilleen käsittämättömän kasan lahjoja? Tänä vuonna hän ylitti itsensä

Tänä vuonna joululahjoistaan tunnetuksi tullut äiti on hankkinut lapsilleen 300 lahjaa kullekin.

Mainsaarella asuva perheenäiti Emma Tapping nousi otsikoihin jo vuonna 2015, kun hän julkaisi Facebookissa kuvan älyttömästä joululahjavuoresta. Naista luonnollisesti arvosteltiin kovin sanoin sosiaalisessa mediassa – eikä tämä vuosi helpota tilannetta! Tänä vuonna hän on hankkimassa 3-, 11- ja 15-vuotiaille lapsilleen 300 lahjaa kullekin.

Tapping esiintyi ITV-kanavan This Morning-ohjelmassa, missä hän puolusti päätöstään.

– Teen kovasti töitä rahojeni eteen, teen työtä vuoden ympäri rahojeni eteen ja miksi taistelisin vuoden ajan, jos en voi hemmotella lapsiani jouluna, Tapping sanoo.

Ohjelman juontajien mukaan Tappingin tytär ei ole käyttänyt viime vuodelta kahta lahjaansa. Äidin mukaan käyttämättä jäivät kirja ja popcorn-kone.

– Kaikista lahjoista tuo (kaksi) ei ole kovin paha, Tapping kommentoi.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Tapping ei kykene seuraamaan kaikkia joulumenojaan pikkutarkasti, kertoo NZ Herald. Hän epäilee käyttävänsä jouluun noin 2000 puntaa, eli noin 2200 euroa. Tapping ei osta valtaisaa lahjakasaa hetkeä ennen joulua, vaan säännöstelee shoppailuaan.

– Aloitan tammikuussa, shoppailen läpi vuoden ja siitä syntyy (lahja)keko vuoden lopussa, Tapping sanoi.

– En muuttaisi tätä mistään hinnasta.

Tapping ei hemmottele lapsia vuoden aikana: jos nämä haluavat jotakin, heidän täytyy tehdä kotitöitä ja ostaa asia omilla rahoillaan.

– Jos he esimeriksi rikkovat puhelimensa, he eivät saa uutta minulta. He saavat asiat, joita tarvitsevat, mutta heitä ei hemmotella, Tapping sanoo.

Selitykset eivät auttaneet: ohjelman katsojien mielestä Tappingin toiminta on silti naurettavaa.

– Me kaikki haluamme hemmotella lapsiamme jouluna, mutta tuo on hiton naurettavaa, eräs kommentoija

Tapping aikoo olla käymättä sosiaalisessa mediassa joulun alla, koska saa paljon negatiivisia kommentteja. Hän toivoo, että lahjoista järkyttyneet poistuvat hänen kaverilistaltaan Facebookissa.

***


Lue myös:

    Uusimmat