Morsiamen vaatimukset morsiusneidoilleen herättivät närää somessa – kommentoi kohua: "Sanoin ei punaiselle huulipunalle, koska..."

Pariskunta uhkasi lumimyrskyä Rhode Islandilla ja meni naimisiin hurjassa säässä 1:10
KATSO MYÖS: Tässäpä video hieman toisenlaisista häistä. Tämä pari ei antanut lumimyrskyn pysäyttää hääseremoniaansa!

Kun Jully julkaisi videon morsiusneidoilleen asettamistaan vaatimuksista, TikTokissa syntyi keskustelua puolesta ja vastaan. Nyt hän kertoo Insider -sivustolle, että kellään morsiusneidoista ei ollut mitään ohjeistuksia vastaan.

Floridassa asuva Jully Patel meni naimisiin miehensä Shahilin kanssa elokuussa. Siitä lähtien hän on jakanut TikTokissa kuva- ja videomateriaalia heidän häistään.

Helmikuun alussa Jully kertoi vaatimuksista, joita hän oli laatinut morsiusneitojensa pukeutumiseen liittyen. Tätä videota on katsottu yli kolme miljoonaa kertaa ja se on herättänyt keskustelua siitä, oliko Jully kenties liian nipottava vaatimustensa suhteen.

Muutama vaatimus

Jullyn ehdot pukeutumiselle olivat seuraavanlaiset: ei punaista huulipunaa tai kaulakoruja. Morsiusneidoilla tulee olla korvakorut, jotka Jully heille oli hankkinut. Puvut eivät saa olla ryppyisiä. Lisäksi morsiusneitojen tulee pitää kukkakimppuja lantion korkeudella.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jully valitsi Pinterest-palvelun kautta tiettyjä kampaus- ja meikkityylejä, joista morsiusneidot saattoivat valita mieleisensä. 

– He kaikki näyttivät niin kauniilta! hän hehkuttaa.

Kohtuullista vai ei?

Jullyn videota kommentoineet näyttävät jakautuneen kahteen leiriin. Toisten mielestä hän oli liian vaativa.

– Liian stressaavaa. Minä olisin vain kieltäytynyt kunniasta! eräs totesi

– Ohjeistit heitä siitä, miten pitää kukkakimppuja? Ei kiitos!

– Mitä ihmettä. Minä vaadin morsiusneidoiltani ainoastaan sitä, että he pitäisivät hauskaa, kolmas kirjoitti.

Toiset kommentoijat näyttivät olevan samalla linjalla Jullyn kanssa.

– Miten te suututte siitä, että jollain on omien häidensä suhteen vaatimuksia, eräs ihmetteli.

– Tyypit hei, nämä ovat hänen häänsä! Minusta hänellä on oikeus toimia mielensä mukaan ja pyytää ystäviään toimimaan tietyllä tavalla, toinen kirjoitti.

– Minusta nämä ovat ihan asiaankuuluvia vaatimuksia, joista mikään ei mene yli. Hän vain halusi heidän tyyliensä sopivan yhteen, kolmas kommentoi.

Tästä vaatimuksissa oli kyse

Jully antoi somehitiksi nousseesta videostaan haastattelun Insiderille. Hän kertoo puhuneensa morsiusneitojensa kanssa etukäteen varmistaakseen, että hänen ajatuksensa sopivat kaikille. 

Hän kertoo myös siitä, miten ohjeistukset syntyivät.

– Sanoin ei punaiselle huulipunalle, koska se ei sopinut kokonaisuuteen, joka ei sitten olisi ollut niin kauniin yksinkertainen, hän sanoi.

Mitä kaulakorukieltoon tulee, Jully sai tähän inspiraation Kendall Jenneriltä

– Hän aina tekee jotain yksinkertaista tuohon tapaan.

Puvut olivat koristeelliset ja korvakorut olivat nekin näyttävät. Niinpä Jully ajatteli, että kaulakorut olisivat jo liikaa.

Kimppuohjeistus pohjautui valokuvaajan neuvoon

Kukkakimppuohjeistus juonsi juurensa Jullyn näkemään TikTok-videoon. Siinä häävalokuvaaja suositteli morsiusneitoja pitämään kimppuja hieman alempana, jotta heidän pukunsa näkyisivät paremmin.

Eräs morsiusneidoista unohti tämän ohjeistuksen, mutta ei Jully siitä hermojaan menettänyt. He vitsailivat siitä jälkikäteen Jullyn nähtyä valokuvat.

– Ei se ollut niin iso juttu, hän kertoo. 

Morsiamet, ottakaa rennosti!

Jully kertoo, että morsiusneitoina toimivat hänen parhaat ystävänsä. He ottivat hänen ohjeistuksensa hyvillä mielin vastaan.

Jully huomasi, että jotkut kommentoivat moittivat häntä tyrannimaiseksi morsiameksi. Hänestä jokaisen pitäisi ymmärtää, että häät ovat morsiamelle iso asia ja jokainen haluaisi asioiden sujuvan suunnitellusti. Vaatimukset auttavat siinä, että asiat sujuisivat juhlapäivänä ilman ongelmia.

Oman kokemuksensa perusteella Jully suosittaa häitään suunnittelevia tulevia morsiamia pitämään hauskaa. Kaikki järjestyy kyllä eikä kaikkea voi kontrolloida.

– Suunnittele asioita ihan mielin määrin, mutta varsinaisena juhlapäivänä olisi tärkeää vain olla henkisesti läsnä tulevan puolisosi rinnalla. Se on ainoa asia, joka todella merkitsee.

Lue myös:

    Uusimmat