Häävalokuvaajan teoria: Nämä kolme merkkiä kertovat, että avioliitto päättyy eroon

KESKEN Häävalokuvaaja Audrey menetti työkeikkansa koronan myötä – keksi aivan uuden kuvattavan asiakasryhmän 1:53
Koronapandemian vietyä työt eräs hääkuvaaja keksi aivan uuden asiakasryhmän!

Häävalokuvaajan mukaan tietyt kolme merkkiä ennakoivat sitä, että morsiusparin tiet tulevat myöhemmin erkanemaan. Hän antoi aiheesta haastattelun Fox News -sivustolle.

Yhdysvaltalainen häävalokuvaaja Shayla Herrington kertoo TikTok-videolla kolme seikkaa, jotka paljastavat, ettei liitto tule kestämään.

Marraskuussa julkaisemallaan videolla Shayla kertoo kuulleensa teorian eräältä toiselta kokeneemmalta häävalokuvaajalta, jonka kanssa hän kerran työskenteli. Tämä kokeneempi kuvaaja oli tehnyt hääkuvauksia yli vuosikymmenen.

– Hän kertoi minulle pystyvänsä aina sanomaan, kestäisikö pariskunnan suhde vai ei. Minua kiinnosti todella kuulla hänen teoriansa tästä, Shayla kertoo videonsa aluksi.

Kolme varoitusmerkkiä

Ensimmäinen huono merkki on kuulemma se, että juuri avioitunut ottaa yli kolme perhekuvaa ilman kumppaniaan. 

– Tämä tavallaan käy järkeen. Saatat ottaa muutamia kuvia isäsi ja äitisi kanssa, mutta homma menee epäilyttäväksi, jos otat tuota enemmän kuvia ilman puolisoasi, hän pohtii.

Toinen suhteen kariutumista ennakoiva merkki on Shaylan mukaan se, jos hääseurue välttelee jommastakummasta puolisosta puhumista esimerkiksi silloin, kun otetaan kuvia häävalmisteluista tai kilistellään maljoja hääparin kunniaksi. Tämä voi kertoa siitä, etteivät he pidä toisen puolisosta.

Viimeinen varoitusmerkki on se, että jompikumpi puolisoista viettää enemmän aikaa ystäviensä ja perheensä kanssa häävastaanoton aikaan kuin puolisonsa kanssa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sekalaisia reaktioita

Shayla kysyy videon lopuksi, mitä mieltä muut ovat tästä teoriasta. Reaktiot ovat olleet sekalaisia.

– Kyllä! Minun ex-mieheni ei viettänyt minun kanssani aikaa häissämme eivätkä bestmanit edes tervehtineet minua, joku kertoi.

– Tuo viimeinen kohta on hankala, koska sinun oletetaan myös olevan hyvä emäntä tai isäntä juhlissa. Minulla meni omissa häissäni kaikki aika siihen, että juoksin ympäriinsä varmistelemassa, että kaikilla on hauskaa, eräs huomautti.

– Me olemme olleet naimisissa 30 vuotta. Tuskin edes näin häntä häissämme. Me luotamme toisiimme eikä meillä ole mitään tarvetta roikkua toisissamme! kolmas hehkutti.

Hääkuvaaja voi saada kuvauslistan etukäteen

Shayla kertoo, että hääkuvaajat saavat yleensä etukäteen tiedon siitä, keiden kanssa pariskunta haluaa kuvia ottaa. Shayla noudattaa aina tuota listaa. 

– Jos kuvauslista sisältää paljon sellaisia kombinaatioita, joissa ei ole toista puolisoa mukana, se voisi nähdäkseni olla linjassa ensimmäisen varoitusmerkin kanssa.

– Yleensä alkuperäisessä kuvauslistassa ei ole sellaisia yhdistelmiä, jotka kuvattaisiin ilman jompaakumpaa puolisoa. Sanoisin, että useimmiten joko morsian tai sulhanen haluaa hääpäivänä poiketa kuvauslistasta ja pyytää myös kuvia, joissa ei ole puolisoa mukana.

Shayla tietää uraltaan vain yhden pikaeron

Shayla kertoo Fox Newsille kuvanneensa häitä viiden vuoden ajan. Hän tietää tuolta ajalta vain yhden parin, jonka tiet erkanivat pian häiden jälkeen.

– Kuvasin heidän häänsä aiemmin tänä vuonna enkä silloin huomannut mitään videolla mainitsemistani merkeistä. Luulen heidän olleen tuossa vaiheessa vielä rakkaushuumavaiheessa, mutta muutettuaan yhteen häiden jälkeen he pian tajusivat, etteivät sopineetkaan yhteen, hän kertoo. 

Lue myös:

    Uusimmat