Tämä hääkakku ei ollut ihan sitä, mitä pariskunta tilasi – "Itkin sisäisesti"

2:05 Itkevä hääkakku ei ollut sitä, mitä pariskunta oli tilannut: "Se näytti ihan ripsiväriltä, joka valui kakun pintaa pitkin"
Videolla A.G. kertoo millaista hääkakkua pariskunta oli toivonut, millaisen he saivat ja millainen kakku lopulta juhlissa tarjoiltiin.

Pariskunnan traagisesta hääkakusta tuli viraalihitti TikTokissa.

Hääkakkufiasko ajoi Tennesseestä Yhdysvalloista kotoisin olevan pariskunnan kyyneliin. 500 dollaria maksanut hääkakku ei ollut mitään, mitä A.G. Wright ja hänen vaimonsa Juliana olivat odottaneet.

Kakun oli ollut tarkoitus olla mustavalkoinen ja elegantti. Sen sijaan kakku oli lättänä ja valkoisella kuorrutuksella valui mustia täpliä.

– Itkin sisäisesti. Se näytti ihan ripsiväriltä, joka valui kakun pintaa pitkin. Siksi sanoimme, että se on itkevä kakku, A.G. kertoo CNN:lle.

Maistui kuitenkin hyvältä

TikTokiin julkaistu video surkuhupaisasta kakusta sai monet kommentoimaan, että sitä saa, mistä on valmis maksamaan. 500 dollaria maksaneelta kakulta pariskunta oli kuitenkin odottanut enemmän.

Lopulta pariskunnan leipomisesta innostunut tuttava suostui koristelemaan kakun uusiksi. Mustat kukat ja tuore kuorrute tekivät kakusta salonkikelpoisen vain hetkeä ennen häätarjoilua.

Pariskunta on lähettänyt leipomoon pyynnön edes osittaisesta rahojenpalautuksesta, mutta eivät ole vielä kuulleet mitään.

Toisaalta, surkeasta ulkonäöstä huolimatta mantelivoilla kuorrutettu kakku oli maistunut juhlaväelle.

–  Se maistui herkulliselta, A.G kertoo.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: CNN ja TikTok

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja