Kahdeksan häävierasta teki oharit – pari näpäytti laskulla: "Ei ole oikein kohdella jotakuta näin"

Chicagolaispari  julkaisi laskun häävieraille, jotka eivät lupauksista huolimatta saapuneet häihin.

Chicagolaispari nousi otsikoihin kehitettyään laskun ajattelemattomille häävierailleen. Somehitiksi muotoutunut "häälasku" keräsi katsojia, kun Huffington Postissa työskentelevä Philip Lewis jakoi Twitterissä kuvan siitä. 

Laskuttivat vieraita, jotka tekivät oharit

Lasku oli osoitettu vieraille, jotka eivät saapuneetkaan paikalle Jamaikalla vietettyyn hääjuhlaan, kertoo Insider.

– Sinulle lähetetään tämä lasku, koska vahvistit saapuvasi häihin, kun läsnäolijoita viimeisen kerran laskettiin. Kyseessä on paikkasi hinta. Koska et soittanut tai muuten ilmoittanut, ettet pääsekään paikalle, olet meille tämän summan velkaa, koska maksoimme paikastasi etukäteen, laskussa todettiin.

Kahden paikan hinnaksi tuli 240 dollaria.

Lasku oli oikea – sitä ei tosin lähetetty

Moni oletti laskun olevan huijaus, mutta toisin kävi. New York Post onnistui kaivamaan esiin sen julkaisseen hääparin. Alun perin Doug Simmons ja Dedra McGee latasivat laskusta kuvan someen, mutta Dougin mukaan laskua ei koskaan lähetetty eteenpäin.

Häälasku levisi somessa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

– Sitä ei koskaan tarvinnut lähettää, koska se, että [häät väliin jättäneet] vieraat näkivät sen Facebookissa, aiheutti tarpeeksi syyllisyyttä, Doug sanoo.

Tarkoituksena näpäyttää vieraita, jotka lupasivat saapua paikalle

Dougin mukaan harmia ei aiheuttanut raha vaan se, etteivät vieraat aveceineen saapuneetkaan paikalle.

– Kysyimme neljästi "pääsettekö tulemaan?" ja he vastasivat aina myöntävästi. Meidän piti maksaa Jamaikasta etukäteen, koska kyseessä olivat kohdehäät.

Juhliin oli kutsuttu sata henkeä. Häissä kuitenkin kävi ilmi, että kahdeksan vierasta puuttui. Dougin mukaan kukaan ei kuitenkaan kertonut perumisestaan edes tekstiviestillä.

– Sitä vain olisin toivonut. Jos kerrot, ettet pääsekään, ymmärtäisin kyllä, mutta se, ettet sano mitään ja annat minun maksaa sekä sinut että avecisi?

Häävieraat katuivat toimintaansa – osa tarjoutui jopa maksamaan

Dougin mukaan juhlille oharit tehneet vieraat pyysivät laskun nähtyään anteeksi toimintaansa. Dougin mukaan osa vieraista todella tarjoutui maksamaan laskun, mutta hän kieltäytyi. Sen sijaan mies toivoo, että vieraat oppisivat tapauksesta.

– Kiltit, älkää tehkö tätä kellekään muulle. Ymmärrämme, että kaikenlaista tapahtuu, mutta ei ole oikein kohdella jotakuta näin, varsinkaan sellaista ihmistä, jota pidät ystävänäsi tai perheenäsi.

Katso myös: Sarjakuvataiteilija teki sympaattisen yllätyskosinnan sanomalehden sivulla – mutta mitä kosittu vastasi?

Sarjakuvataiteilija teki sympaattisen yllätyskosinnan sanomalehden sivulla – mutta mitä morsian vastasi? 7:05

Juttua muokattu 6.9. klo 8.10: Korjattu Jamaikan kirjoitusasu.

Lue myös:

    Uusimmat