Mainos

Miten suloinen idea! Mies kosi tyttöystäväänsä kissanpennun avustuksella

Mies teki tyttöystävänsä kosinnasta entistäkin ikimuistoisemman suloisen pörröturkin avustuksella. 

Sokkotreffeillä toisensa tavanneet Kat Woodley ja hänen poikaystävänsä Jared Forsyth ovat olleet yhdessä jo kaksi vuotta. Pariskunnan molemmat osapuolet ovat suuria eläinten ystäviä, joten on täysin luonnollista, että eläimet ovat merkittävässä roolissa myös heidän elämänsä tärkeimissä tapahtumissa.

Näin ajatteli ainakin Forsyth, joka päätti kosia tyttöystäväänsä kissanpennun avulla. Kissanpennun läsnäolo taisi toimia, sillä nainen vastasi miehensä tärkeään kysymykseen myöntävästi.

Yllätys onnistui täydellisesti 

Pariskunnan suunnitelma kissanpennun adoptoimisesta antoi kosintaa suunnittelevalle Forsythille ainutlaatuisen idean. Kun tyttöystävä matkusti noutamaan perheeseen uutta tulokasta, hänen tuleva aviomiehensä oli jo paikan päällä. Yllätys oli melkoinen, sillä tyttöystävä oli koko ajan luullut, että hänen miehensä oli töissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen ei myöskään osannut aavistaa, että kissan kaulapannasta löytyisi hänelle osoitettu viesti. 

– Menetkö kanssani naimisiin? kissan kaulapannan viestissä kysyttiin. 

Samaan aikaan kun nainen luki viestin, Forsyth polvistui romanttisesti tyttöystävänsä eteen. Yllättynyt nainen ei voinut tehdä muuta kuin suostua yllättävään kosintaan.

Kuvat tästä ainutlaatuisesta kosinnasta ovat nousseet lukuisten ihmisten tietoisuteen, ja saaneet sosiaalisen median käyttäjät huokailemaan miehen romanttiselle teolle.

Ethän hanki lemmikkiä lahjaksi. 

0:50

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.