Miten lähestyä kiinnostavia tyyppejä olematta "creepy"? Seksologi kertoo toimivan tavan

Kiinnostavan tyypin luo juttusille meneminen voi tuntua kuumottavalta. Seksuaalikasvattaja Tiina Svensk kertoo, että loppupeleissä pitkälle pääsee olemalla kiva ja kohtelias.

Kerroimme aiemmin, miten kiinnostavia tyyppejä voisi tavata muualla kuin baarissa tai Tinderissä. Moni saattaa pelätä vaikuttavansa oudolta, jos menee jututtamaan jotakuta tuosta noin. 

Seksuaalikasvattaja Tiina Svensk antaa vinkkejä siihen, miten kiinnostavan oloisia tyyppejä kannattaa lähestyä tosielämässä. 

Ole mukava ja kohtelias

Loppupeleissä vinkki on hyvin yksinkertainen: Kivanoloinen, jutustellen tehty keskustelunaloitus tai tervehdys on oikein mainio tapa.

Jos olet mukava ja kohtelias ja sillä tavalla lähestyt ihmisillä, ethän ole "creepy", Svensk hymyilee.

Aloita keskustelu ja katso, miten toinen reagoi, Svensk neuvoo.

Se on vähän kuin tennistä. Jos teet ensimmäisen syötön ja saat syötön takaisin, keskustelua voidaan jatkaa. Mutta jos vain sinä syötät palloja, kannattaa ehkä siirtyä sivummalle.

Svenskin mukaan ihmisillä voi olla mielikuva, että toista lähestyessä pitäisi olla sulavasanainen hidalgo. Ei tarvitse, inhimillisyys on sallittua.

– Voit sanoa, että hei, en yleensä tee näin. Että minua jännittää, mutta nyt avaan tämän keskustelun.

Sinä voit olla siinä ihan ihminen.

Entä jos torjutuksi tuleminen pelottaa?

Joku voi epäröidä kiinnostavan ihmisen juttusille menemistä, koska ajatus torjutuksi tulemisesta kauhistuttaa. Tällaista ei Svenskin mukaan kannata miettiä liikoja, vaikka se toki on helpommin sanottu kuin tehty. 

Hän muistuttaa, että todennäköisesti jokaisella meistä on elämässämme ihmisiä, jotka pitävät meistä, juttelevat meille ja ovat puolellamme. Ne tekijät lopulta painavat vaakakupissa enemmän kuin jonkun tuntemattoman "ei kiinnosta" -kommentti. 

Tapaamme keskimäärin 80 000 ihmistä elämämme aikana, joten olisi ihan kohtuuton vaatimus, että hurmaisit heistä jokaisen, Svensk hymyilee.

Jos yksi tuntematon ihminen sanoo sulle, että et ole kiinnostava, se kertoo ehkä enemmän hänestä ja hänen elämäntilanteestaan, josta et tiedä yhtään mitään.

Vieraalta ihmiseltä saatuja pakkeja saa surra ja se saa tuntua pahalta. Svensk kehottaa kuitenkin muistamaan asian mittasuhteet. 

Todennäköisesti se ei johdu sinusta ja jos johtuukin, mitä sitten? On kuitenkin paljon ihmisiä, joiden mielestä olet kiva ja kiinnostava tyyppi.

Mistä Se Oikea löytyy? Käsikirja opastaa rakkauden metsästäjiä 8:43
Katso myös video: Tiina Svensk kirjoitti oppaan rakkautta etsiville!

Lue myös:

    Uusimmat