Mistä nelikymppinen voi löytää uuden kumppanin? Lukijaraati neuvoo

Näin pidät tietoturvastasi huolen Tinderissä 0:28
KATSO MYÖS: Deittisovellus Tinderillä on kymmeniä miljoonia aktiivisia käyttäjiä. Ihmisten halu jakaa asioita tekee alustasta täydellisen ympäristön kyberrikollisille.

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen aikuinen, päälle nelikymppinen ihminen ja nykyisin sinkku pitkän suhteen jälkeen. Mietin, että mistähän sitä tässä iässä kumppanin löytäisi, kun baareissa ei enää jaksa juosta ja koulutkin käyty ajat sitten? Onko teillä raatilaisilla vinkkejä? Mistä itse olette löytäneet elämäänne uusia ihmisiä?" kysyy nimimerkki Seuraa vailla.

Näin raati vastasi

"Tinder ja muut deittisovellukset! Itse olen juuri eroamassa ja en jaksaisi alkaa juosta baareissa etsimässä uutta miestä. Edellinen löytyi baarista ja baariin hän myös jää. Tervehenkisempää seuraa voi löytyä nettideiteiltä. Ja enemmän vaihtoehtoja!"
– Nainen, 38, sinkku

"Minä en kuvittelekaan enää kumppania saavani. Naisella saattaa olla helpompaa, jos tyytyy tavikseen."
– Mies, 59, sinkku

"Voisitko ajatella harrastavasi jotain, jossa väkisinkin syntyy vuorovaikutusta muihin, esimerkiksi teatteria, kuorolaulua tai muuta sellaista?"
– Nainen, 37, avoliitossa

"Harrastuksesta löysin, voit myös mennä vapaaehtoistyöhön, kulttuuritapaamisiin, tansseihin ja niin edelleen. Baari on tylsin vaihtoehto ja tylstyneitä ihmisiäkin siellä tapaa. Lyhytkurssitkin (viikonloppu tai viikko) itseäsi kiinnostavasta aiheesta voivat tuoda kivoja tuttavuuksia."
– Nainen, 56, avioliitossa

"Nettitreffipalstoilta. Joo, siellä on liikkeellä monenlaista hyypiötä, mutta joukossa myös aarteita. Vaihtoehtoja on paljon, muun muassa Tinder, Happy Pancakes, Badoo, Suomi24 ja Eliittikumppanit. Rohkeasti vain hyppäät mukaan! Mitä voisit menettää?"
– Nainen, 40, parisuhteessa

"Pienet on piirit itsellänikin. Olen huonojen ystävyyskokemusten jälkeen tullut hyvin valikoivaksi. Itse löysin yhden mukavan ihmisen harrastuksen kautta. Baareissa käy ainakin pienillä paikkakunnilla hyvin nuorta porukkaa, siksi en suosittele."
– Nainen, 47, sinkku

"Keskity itseesi, harrastuksiisi ja mieti rauhassa vuoden verran, millaisen parisuhteen haluaisit. Voi tulla eteen jo sitä ennen."
– Nainen, 45, parisuhteessa

"Kuusijärven saunassa saattaapi kuulemma lykästää, näin olen jostain lukenut."
– Nainen, 41, kihloissa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

 

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat