Lukijat paljastavat kammottavimmat treffikokemuksensa: "Ei tavattu toista kertaa"

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Koin juuri elämäni kammottavimmat treffit ja jotta en jää yksin tuskani kanssa, jakakaahan tekin kamalimmat treffit, joilla olette itse olleet. Tai ovatko itse järjestämänne treffit menneet joskus täysin mönkään?" kysyy nimimerkki ikuinenvanhapiika.

Näin raati vastasi

"Mies haki autolla, mutta ei kertonut, että se oli hänen ensimmäinen kertansa autonratissa autokoulun jälkeen. Peruutti pihatieltä lumipenkkaan."
– Nainen, 30, parisuhteessa

"Mies puhui koko ajan harrastuksestaan, johon koitti minuakin ylipuhua mukaan. Ei kuunnellut vastaväitteitä ja kertoi seuraavan tapaamisen ajakohdan harrastukselleen. En mennyt ja hän laittoi viestiä, miksen tullutkaan, vaikka olin niin innoissani. En ollut."
– Nainen, 31, avioliitossa

"On ollut useita huonoja treffejä. Mies puhui niin paljon, että en saanut suunvuoroa. Toinen oli, kun olin vastaeronnut ja treffikumppani alkoi puolustella eksää. Kas kummaa, kun ei tavattu toista kertaa… kävelytreffit kamalia myös, niissä ei tutustu!"
– Nainen, 51, sinkku

"Kun huomaa, ettei synny mitään yhteistä puhuttavaa. Olo on vaivaantunut. Ravintola on kamala. Ilta päättyy vielä erittäin huonoon seksiin. Mieli tekee lähinnä juosta karkuun, ja toinen on niin ihastunut."
– Nainen, 40, parisuhteessa

"Tinderissä tapaamani mies järkyttyi minut nähdessään, koska en pitänyt korkokenkiä vaan lenkkareita. Yhdessäkään kuvassani en ollut korkkarit jalassa. Ja olimme sopineet lähtevämme yhdessä kävelylle. Miksi olisi pitänyt olla korkokengät...?"
– Nainen, 21, parisuhteessa

"Kamalia treffejä on onneksi aika vähän ollut, mutta epäonnistuneita ovat olleet ne, kun toinen onkin livenä ihan erilainen kuin kuvissa. Joko ulkonäöltä tai persoonalta."
– Nainen, 28, parisuhteessa

"Mies oli omistushaluinen jo ennen treffejä. Säälistä hänet tapasin. Kun hän saapui, en ollut varma, olinko oikean ihmisen kanssa treffeillä. Ulkonäkö ei vastannut kuvia, likainen ja hikinen mies. Oli todella epäkohtelias, lopulta pyysi bensasta korvauksen."
– Nainen, 33, avoliitossa

"Treffikumppani haukkui jatkuvasti eksäänsä, leveili palkallaan ja heti perään valitti, kuinka rahat menevät lainojen maksuun. Minusta halusi vain tietää, olenko soveltuva hänen tulevien lastensa äidiksi sekä toivoi, että alan maksamaan talolainaansa pois."
– Nainen, 32, sinkku

"Eräs mies olisi halunnut istua koko treffien ajan autossa parkissa, koska "niin tehdään hänen kotikylällään". Emme olleet hänen kotikylällään. Hän käveli kanssani ympäri kaupunkia treffien ajan marttyyrina. Ei ymmärtänyt, miksi en halunnut tavata enää."
– Nainen, 36, sinkku

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

 

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat