Mainos

Mitä tekisit, jos kaverisi tyttöystävä flirttailisi sinulle? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten suhtautuisit, jos ystäväsi tyttöystävä flirttailisi sinulle? Tarttuisitko tarjoukseen, kertoisitko kaverille vai jättäisitkö kertomatta? Vaikuttaisiko se, jos kyseessä olisi ns. "pelkkä työkaveri" tai muu hyvänpäiväntuttu, ei mikään läheinen kaveri?" kysyy nimimerkki naiset.

Näin miesraati vastasi

"En tarttuisi tarjoukseen. Riippuisi kyllä kaverini parisuhteen tilanteesta, kertoisinko hänelle, mutta todennäköisesti en menisi ihan heti kertomaan tapahtuneesta."
– 34, parisuhteessa

"En todennäköisesti kertoisi ainakaan yksittäisestä tapauksesta. En kyllä tarttuisi tarjoukseenkaan. Kavereideni kanssa saattaisin keskustella asiasta ja pohtia, milloin asia kannattaa ottaa puheeksi, joko tyttöystävän tai tämän hänen kaverinsa kanssa. Monesti pelkät ystävälliset eleet tulkitaan flirttailuksi, joten ennen kuin aloittaa kolmannen maailmansodan, on hyvä selvittää, mistä oikeasti on ollut kyse."
– 25, avoliitossa

"Flirttailu on niin veteen piirretty viiva, että on yleisesti hyvin vaikeaa tulkita, mikä on flirttailua ja mikä ei. Jos kyseessä olisi vaikkapa juuri ystävän tyttöystävä, en osaisi mitenkään suhtautua mihinkään flirttailuna. ”Pelkät työkaverit” tai hyvänpäiväntutut ovat oma lukunsa, mutta lähtökohtaisesti koko flirttailu-sana on aivan turha. Jos kahden ihmisen välillä on jotain säpinää ja kemiaa, niin sitten sitä vaan on. Ei se ole mitään, mitä tarvitsisi luokitella flirttailuksi tai miksikään muuksi."
– 35, sinkku

"Vastaan tietty flirttiin flirtillä, sillä eihän flirtti ole kuin vain viaton flirtti... Vai? On monenlaisia flirttejä. Silloin, kun se alkaa tuntuu siltä, että flirttaaja tahtoo enemmän, niin pitää priorisoida, mikä on tärkeää itselle. Tietyissä tilanteissa kertoisin asiasta. Sellainen tilanne olisi esimerkiksi, että vaistoan, etteivät naisen tunteet parasta kaveriani kohtaan ole aidot. Itse haluan elää hetkessä, mutta silti järki päässä. Valitettavasti se ei ole aina onnistunut.

Kaverin naisia ei lähestytä, ei edes, vaikka he aloittavat flirttailun. Hyvänpäiväntuttuja ja työkavereita... No, heitä nyt sattuu esimerkiksi pikkujouluissa välillä kiusaamaan itsekin, ja joskus ne naiset kiusaavat meitä miehiä, joskus kiusaus vie rajoista yli, ja silloin seuraukset on myös kestettävä. Pääsääntö on kuitenkin se ”älä himoitse toisen omaa, ellet kestä itse samaa”, gruusialainen sananlasku. Jos minulla ei ole minkäänlaista tunnesidettä siihen kolmanteen osapuoleen, niin annan kyllä mennä... Pitää muistaa, YOLO.”
– 49, sinkku

"Tuskin tarttuisin tarjoukseen, jos ystäväni tyttöystävä flirttailisi minulle. Ottaisin sen enemmänkin leikillä enkä kirjaimellisesti flirttinä. Muutenkin ystävät ovat omassa arvostuksessaan, eikä heidän nykyisiin tyttöystäviinsä kosketa. Mutta kun otetaan huomioon "pelkkä työkaveri", niin asiat ovat kyllä menneet pidemmälle, muttei kuitenkaan seksiin asti. En kokenut tarpeelliseksi kertoa asiasta työkaverilleni, vaikka hänen tyttöystävänsä flirttaili useampana kertana, ennen kuin asiat menivät pidemmälle. Tapahtuman aikoihin työkaverini tyttöystävä oli enemmänkin ystävä, joten olin lojaalimpi hänelle kuin työkaverilleni. Työkaverini ei ollut itsekään mikään puhdas pulmunen, hän jopa kerran puhui minulle, kuinka aikoi iskeä erään naisen työpaikaltamme, mutta tuolloin sain hänet puhuttua pois aikeistaan.”
– 35, sinkku

"Olen muutaman kerran elämässäni ollut tuossa tilanteessa, eikä viimeisestä kerrasta ole kuin muutama viikko, kun sain epäilyttävää viestiä ystäväni tyttöystävältä. En ole koskaan lähtenyt mukaan tuollaisiin, vaan jätän vastaamatta, tai sitten, jos se tapahtuu kasvotusten, niin käännän kaiken vitsiksi. Se on ihan sama, kuinka läheinen ystävä, tai hyvän päivän tuttu on, se on silti jonkun tyttöystävä, joten en lähde leikkiin mukaan."
– 39, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.