Mitä suosikkiasentosi kertoo sinusta? Mies, selvitä seksipersoonasi!

Nautitko seksistä takaapäin-asennossa vai vannotko lähestyssaarnaajan nimeen? Olipa lempiasentosi mikä hyvänsä, tarkista tästä, mitä se kertoo sinusta.

Jotkut miehet rakastavat intiimiä lähetyssaarnaaja-asentoa, jotkut miehet valitsevat seksin takaapäin aina, kun mahdollista. Toiset haluavat nähdä naisen päällään, kun toiset lempivät mieluiten lusikassa.

Luultavasti lempiasentosi on suosikkisi siksi, että saat siinä parhaan orgasmin, mutta alitajuntaisella tasolla vakioasentosi kertoo myös jotain persoonallisuudestasi sängyssä, väittää Men's Health.

Lähetyssaarnaaja

Lähetyssaarnaja on kuin seksiasento aloittelijoille: tällä tavoin opitaan harrastamaan seksiä romanttisia komedioita ja tv-ohjelmia katsoessa.

Vaikka asento on klassikko ja ikisuosikki, lähetyssaarnaajaa suosiva mies voi olla hieman epävarma tai "tarvitsee vakuuttelua, jota hän saa näkemällä kumppaninsa vastaanottavaisena", kertoo seksiterapeutti Ava Cadell.

Lähetyssaarnaajassa viihtyvä mies saattaa myös nauttia siitä, että hänellä on kontrolli seksin aikana.

Koska tässä asennossa ollaan kasvotusten, se on melkoisen intiimi asento. Mutta asennon yksinkertaisuus viittaa kuitenkin siihen, että mies ei tunne oloaan tarpeeksi luottavaiseksi kokeillaakseen muita asentoja. "Se on romanttinen, mutta ei kovin seikkailullinen (asento)", kiteyttää Cadell.

Kokeile jotain uutta? Siinä ei ole mitään vikaa, että rakastaa klassikkoasentoja, mutta astu mukavuusalueesi ulkopuolelle edes silloin tällöin.

"Jos laukeat vain lähetyssaarnaajassa, on se ongelma", Cadell huomauttaa. Silloin kannattaa tehdä joitain muutoksia seksirutiineihin.

Kokeilkaa vaihtaa niin, että nainen tuleekin päälle. Tämä asento voi olla yhtä intiimi, mutta joudut luopumaan hieman vallastasi.

Takaapäin

Suurin osa miehistä rakastaa takaapäin-asentoa. Jotkut uskovat, että näin mies on luotukin harrastamaan seksiä.

Cadellin mukaan takaapäin-asennosta erityisesti nauttiva mies pääsee asennon avulla kosketuksiin eläimellisiin vietteihinsä ja leikkimään viidakon kuningasta. "Hän myös pelkää läheisyyttä ja on yleisesti ottaen epäromanttinen."

Tämä varmaan pitääkin paikkansa: tuskin nimittäin hiivit naisesi takapuolelle sen vuoksi, että haluaisit kuiskia hänen korvaansa romanttisia lausahduksia?

Kokeile jotain uutta? Pääset takaapäin työntymään syvimmälle, mutta minkä voitat siinä, häviät läheisyydessä. Hyvitelläksesi sitä, ota lusikka-asento käyttöön edes toisinaan. 

Lusikassa pääset edelleen työntymään häneen takaapäin, mutta asennon syleilevä ominaisuus saa kumppanisi tuntemaan olonsa timantiksi lihakimpaleen sijaan.

Nainen päällä

Tämän asennon hyvä puoli on se, että sen voi toteuttaa monella eri tavalla ja kaikki riippuu naisesta.

Miehet, jotka nauttivat eniten ratsastavasta naisesta, ovat todennäköisesti huolissaan siitä, tyydyttävätkö he kumppaninsa. Cadellin mukaan tämä asento kertoo, että "mies on tarpeeksi itsevarma ollakseen alistuva, mutta hän saa olla myös hallitseva auttaessaan naista saavuttamaan orgasmin syvemmän penetraation kautta".

Suomeksi: sinä saat orgasmin auttaessasi häntä saamaan orgasmin.

Kokeile jotain uutta? Nautit varmasti maisemista alla maatessasi, mutta ota asiat omiin käsiisi silloin tällöin ja käännä hänet ympäri. Hän arvostaa muutosta vallankäytössä, eivätkä maisemat ole huonot takaapäinkään.

Lusikka

Ottaen huomioon, että lusikka yhdistetään usein syleilyyn ja nukkumiseen, ei ole yllätys, että tämä superintiimi asento on usein vakioasento niille miehille, joilla on herkkä puolensa.

Lusikasta nauttivat miehet eivät ole kuitenkaan mitään nössöjä – Cadellin mukaan he ovat ennemminkin intohimoisia ja innokkaita miellyttämään kumppaniaan.

Kokeile jotain uutta? Kaikki haluavat kokeilla myös herkempää menoa sängyssä ja pisteet romanttisuudesta! Voit kuitenkin olla intiimisti, vaikka petipuuhissa olisi hieman enemmän kipinääkin.

Kun olette lusikassa, stimuloi samalla hänen klitoristaan, tai kokeilkaa vaikkapa lähetyssaarnaajaa, jossa voitte katsella toisianne silmiin samalla, kun pääset työntymään entistäkin syvemmälle.

Seisten

Etuovea vasten painautuneena, keittiön tasolla tai suihkussa – seisten voit harrastaa seksiä missä tahansa, paitsi sängyssä.

Tämän vuoksi miehet, jotka nauttivat seksistä eniten seisten, ovat seikkailunhaluisia ja kiihottuvat usein jo ajatuksesta, että voi olla tuhma.

Seisova mies on "ilkikurinen rakastaja, joka saa "kiksit" kiinnijäämisen mahdollisuudesta ja haluaa pitää niin hauskaa kuin mahdollista ilman huolta seurauksista", kertoo Cadell.

Kokeile jotain uutta? Uutuudenviehätys pitää osittain seksielämäsi kuumana, joten älä anna omasi viiletä harrastamalla seksiä seisten kerta toisensa perään. 

Vaihtele paikkoja, joissa harrastatte seksiä, tai vaihda välillä takaapäin-asentoon. Kumppanisi voi seistä ja kumartua pöydän päälle. Näin pidätte homman kiinnostavana!

Video: MTV Lifestyle vieraili dildotehtaalla – näin seksivälineitä valmistetaan!

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat