Seksikolumni: Älä harrasta seksiä sängyssä – tämä maksimoi nautinnon

Mikä onkaan rentouttavampaa kuin kuuma suihku pitkän päivän jälkeen? No, kuuma suihku kumppanin kanssa seksiä harrastaen.

Oletko koskaan harrastanut seksiä suihkussa? Jos et ole, en voi mitään lämpimämmin suositella kuin seksisessiota lämpimän veden suihkutessa. Suihkuseksillä on lukuisia positiivisia puolia – väheksymättä etenkään sitä, että silloin seksin jälkeen kummankaan ei tarvitse sännätä suihkuun.

Sen jälkeen, kun harrastimme kumppanini kanssa seksiä ensimmäistä kertaa suihkussa, ehdin jo katua kokeilua, sillä vedenkulutuksemme nousi suoraan tappiin, koska kokemus oli niin positiivinen. Olihan sitä otettava selvää, että oliko kysymys yhdestä täydellisestä kokemuksesta, vai pystyikö tuon kokemuksen toistamaan. Kyllähän sen pystyi. Testi jatkui itseasiassa niin pitkään, että voin sanoa, että edes sata kertaa suihkuseksiä putkeen ei vähennä lokaation positiivisia puolia.

Suihkussa alastomuus on luonnollista, ja siksi sängyn sijaan on hyvin luontevaa hakeutua kylpyhuoneen puolelle myös uuden kumppanin kanssa. Tästä syystä yhden yön suhteita harrastavankaan ei kannattaisi suhtautua tähän asiaan tuhahdellen, vaan ehdottaa rohkeasti kumppanille, että voisitte harrastaa seksiä jossain muualla kuin makuuhuoneessa.

Jos luulit, että seksiä voi harrastaa suihkussa vain seisaaltaan, olet väärässä. Suosittelen suhtautumaan kylpyhuoneen lattiaan aivan samalla tavalla kuin sänkyyn – hieman kovempaan sellaiseen. Suihkussa on nimittäin mahdollista toteuttaa kaikki samat asennot kuin sängyssäkin. Ainoa huono puoli on se, että tietyissä asennoissa polvet ovat vähän kovilla, mutta sekin unohtuu nopeasti, kun päästään asiaan.

Pieni huomio: Pitäkää huolta siitä, että kumpikaan ei aseta kankkuaan suoraan lattiakaivon päälle, jotta säästytte vesivahingolta.

Lue myös:

    Uusimmat