Seksikolumni: Tästä seksiasennosta nainen nauttii oikeasti eniten

Naistenlehdet ovat pullollaan vinkkejä siihen, millaisilla kummallisilla asennoilla seksielämään kannattaa tuoda vaihtelua. Näiden vinkkien suossa monelta unohtuu se, että klassinen lähetyssaarnaaja-asento on silti vertaansa vailla.

Ymmärrän sen, että saman kumppanin kanssa hurjan aktiivisesti seksiä harrastavien mielikuvitus laukkaa jatkuvasti eri suuntiin uusien asentojen suunnittelussa. Moni ei tästä syystä näe kirkkaasti sitä, kuinka paljon hyviä puolia seksiasentojen klassikossa, lähetyssaarnaajassa on.

Vaikka itse kukin kaipaa silloin tällöin vaihtelua asentoihin, olen huomannut, että lopulta tulee aina palattua kaikkien asentojen sankariin, lähetyssaarnaajaan. Tässä viisi syytä siihen, miksi lähetyssaarnaaja on paras asento naiselle.

1. Suuteleminen

Toisin kuin useissa muissa seksiasennoissa, lähetyssaarnaajassa nimenomaan rakastelu on erityisen helppoa, sillä hellät suudelmat on helppo rytmittää aktin lomaan. Minun on vaikea kuvitella romanttisempaa hetkeä kuin kumppanini työntymässä sisääni samalla huuliani hellästi suudellen.

2. Kumppanin lämpö

Lähetyssaarnaaja-asennossa läheisyys kumppanin kanssa on erityisen tiivistä, sillä juuri klassikkoasennossa iho liimautuu kumppania vasten koko kehon pituudelta. Tämä on plussaa erityisesti kylmillä keleillä, sillä en ole vielä keksinyt, mikä lämmittäisi paremmin kuin seksikumppanin keho aktin aikana.

3. Katsekontakti

Kuulun siihen joukkoon, joka katsoo seksikumppaniaan mieluusti silmiin aktin aikana, ja myös tässä suhteessa lähetyssaarnaaja on vertaansa vailla. Kun tarkoitus on, että seksin aikana kumpikin elää sataprosenttisesti hetkessä, voi tästä varmistua katsomalla toista intensiivisesti silmiin.

4. Kehon suoja

Harva haluaa hypätä heti sänkyyn hampurilaisaterian ja suklaalevyn syötyään, mutta lähetyssaarnaaja asento mahdollistaa tämänkin. Vaikka vatsa olisi turvonnut, voi nainen keskittyä lähetyssaarnaaja-asennossa seksiin loistavasti, sillä kumppanin keho nojaa vatsaa vasten.

5. Nainen voi keskittyä olennaiseen

Parhaimmillaan nainen voi keskittyä lähetyssaarnaaja-asennossa tavallista enemmän omaan nautintoonsa, sillä mies hoitaa pääosin fyysisen työn aktin aikana. Tämä voi mahdollistaa myös erityisen voimakkaat orgasmit.

Lähetyssaarnaaja-asennossa on kuitenkin yksi miinuspuoli, joka miesten kannattaa ottaa huomioon. Mikäli seksikumppanin virkaa toimittava Mikko Meikäläinen on saanut päähänsä kasvattaa hiuksensa pitkiksi, kannattaa ne sukia ponnarille ennen seksisessiota, sillä harva nainen haaveilee hiuksiin tukehtumisesta seksin aikana.  

Lue myös:

    Uusimmat