Mitä mieltä olet naisesta, joka iskee varattua miestä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä mieltä olet naisesta, joka tietää sinun seurustelevan, mutta yrittää silti selvästi iskeä sinua eikä näytä välittävän, että olet varattu?" kysyy nimimerkki Syrjästäkatsoja.

Näin miesraati vastasi

"Alussa se voi olla jopa imartelevaa, mutta pidemmälle jatkuessaan enemmänkin ärsyttävää. Saahan sitä aina toki yrittää, mutta onnistumiseen se ei kohdallani johda. Jos seurustelen, niin sitten myös seurustelen eikä siihen väliin muut naiset pääse – yrittivät kuinka ahkerasti tahansa. En myöskään tule antamaan sitä sulkaa naisen hattuun, joka kertoo hänen jälleen saaneen yhden varatun miehen pauloihinsa. Olettaen, että hän tekisi samaa enemmänkin. Loppupeleissä kyse on kunnioituksesta. Jos nainen ei kunnioita minun silloista suhdetta niin mistä tiedän, että hän kunnioittaisi meidän suhdettamme, jos yhtäkkiä luopuisin omastani hänen takiaan? En usko, että se olisi sen arvoista saatika hyvällä pohjalla."
– 36, sinkku

"Jos miellyttävä nainen koettaisi iskeä minua, vaikka tietää parisuhteestani, olisi hämmästynyt ja samalla imarreltu. Naisesta ja tyylistä riippuu, onko reaktio kielteinen vai huvittuneen suopea. Toki pieni osa miehistä kavahtaa moista hyökkäystä, eikä näe siinä mitään hyvää. Ja vastaavasti osa miehistä kokee iskuyrityksen tarjoukseksi, josta ei voi kieltäytyä. Enemmistö lienee jossain välimaastossa. He kohauttavat olkapäitään ja ehkä mainitsevat asiasta miesporukassa."
– Herra 47, aviossa 

"Miehelle sanoisin, että mieti hetki, mitä haluat. Oletko valmis vaarantamaan parisuhteesi olemalla missään tekemisissä, tämä nainen voi yllättäen ottaa yhteyttä kumppaniisi, ihan kostomielessä, jos ensin annat ymmärtää ja sitten isket jarrut päälle. Jos olet onnellisessa suhteessa, sano se HETI. Säästät myös naisen pettymykseltä. Jos taas oikeasti kiinnostaa, mieti taas. Jos kiinnostaa, niin olisiko reilua ensin laittaa välit poikki nykyiseen ennenkuin lähdet uusille kalavesille. Sama reilu peli pätee molempiin sukupuoliin. Kukaan ei oikeasti arvosta selän takana vehkoilijaa. Ja taas jos nainen on kovin tyrkky, niin se kielii joko siitä että se jakaa jokaiselle tai että siinä on joku vika kun se ei kelpaa muille!"
– 49, parisuhteessa

"Onhan se imartelevaa, että vielä olisi haluttu. Mutta asialla kääntöpuolensa eli miten ilmaista, että ei kiitos ilman, että loukkaa häntä? Taitaa riippua tapauksesta, että ei väliä, vaikka vähän loukkaisikin?"
– 42, naimisissa

"Hyvä nimimerkki Syrjästäkatsoja, en arvosta tuollaista toimintatapaa pätkääkään. Sama koskee sekä naisia että miehiä, jotka toimivat näin. Kunnioitus, se ei ole kovin vaikea asia sisäistää."
​​​​​​​– 36, sinkku


***

2:24


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja