Miss Suomi Pia Pakarinen pelaa Angry Birds -julkkiskisassa

Nokian järjestämä Angry Birds -pelin mestaruuskiertue huipentuu tänä lauantaina Helsingissä kauppakeskus Kampissa pelattavaan kutkuttavaan finaaliin, johon osallistuu yhteensä 32 finalistia.

Kaikkien aikojen ensimmäisen Angry Birds SM-finaalin juontavat laulaja Kristiina Wheeler sekä juontaja Meri-Tuuli Lindström.

Paikan päällä pelataan myös leikkimielinen julkkiskisa, jossa mukana nähdään muun muassa juontaja Aleksi Valavuori, lumilautailija , jalkapalloilija Jarno Parikka, Miss Suomi Pia Pakarinen sekä perintöprinsessa Sara Sieppi. Leikkimielisyys saattaa kuitenkin kisan myötä kaikota – Valavuori on ilmoittanut aikovansa harjoitella hullun lailla, ja Parikka on käytännössä jo julistanut itsensä voittajaksi.

Hiljattain Suomen kauneimmaksi kruunattu Pia Pakarinen vieraili Angry Birds SM-kiertueella jo Turun osakilpailussa.

– Pelaan Angry Birds -peliä poikaystäväni puhelimella, ja olemme kummatkin aivan koukussa – kaikki pahatkin kentät on vain päästävä läpi. Pelin hienous piilee siinä, että vaikka se on idealtaan hyvin yksinkertainen, siinä saa kuitenkin taktikoida, Pakarinen kertoo.

Hän kuittaa kanssakilpailijoidensa voitonvarman uhoamisen aikomalla pärjätä kisassa puhtaasti tuurilla.

Suomalaisen Rovio Mobile -pelinkehittäjäyhtiön luoma Angry Birds -mobiilipeli on hurmannut jo miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Angry Birds -pelissä possut ovat varastaneet lintujen munat, ja pelaajan tehtävänä on singota lintuja ritsalla oikeassa kulmassa possuja kohti. Nokian laitteisiin Angry Birds -pelin voi ladata Ovi Kaupasta.

Finaalitaisto käydään kauppakeskus Kampissa lauantaina 26.3. klo 10–18. Viimeiset finaalipaikat ovat jaossa perjantaina 25.3. niin ikään Kampin kauppakeskuksessa järjestettävässä viimeisessä osakilpailussa. Vielä ehdit mukaan! Kisoihin pääsee osallistumaan rekisteröitymällä kiertueen kampanjasivustolla osoitteessa www.nokia.fi/angrybirds tai ilmestymällä paikan päälle pelaamaan. Kampanjasivustolta löytyvät myös kilpailuohjeet, säännöt sekä kilpailijoiden päivittyvät pistetulokset.


Lue myös:


Teksti ja kuvat: Nokia

Artikkelin tarjoaa:Nokia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja