Minna Parikka: Menestys seuraa oman tiensä kulkijaa

Onnistumista on se, että tekee mitä haluaa ja missä haluaa, kertoo kenkäsuunnittelija Minna Parikka.

Muotisuunnittelija Minna Parikka on ehtinyt saavuttamaan urallaan jo nyt sen, mistä monet suunnittelijat haaveilevat koko ikänsä. Minnan naiselliset kengät, laukut ja käsineet tunnistetaan ympäri maailmaa ja muotiluomukset ovat löytäneet tiensä monien maailmalla tunnettujen supertähtien, kuten Paloma Faithin ja Lady Gagan vaatekaappeihin.

Minna kannustaa nousevia, nuoria suunnittelijoita rakentamaan omia brändejään ennakkoluulottomasti ja haastamaan itsensä.

– Vaikka yrittäjyys onkin kovaa työtä, olen kiitollinen uravalinnastani. Työni on tuonut elämääni hurjasti sisältöä. Aloittelevien suunnittelijoiden on hyvä muistaa, että menestys muotialalla rakentuu pienistä palasista.

Toimisto mukana reissun päällä

Ulkomailla asuneen ja työnsä vuoksi paljon matkustavan Minnan mukaan kansainväliseen menestykseen vaaditaan rohkeutta ja itsensä likoon laittamista työtunteihin katsomatta. Kiireisen yrittäjän arjen tärkeimmäksi työvälineeksi onkin noussut Nokia E7-laite, joka soveltuu Minnan tarpeisiin erityisesti monipuolisten bisnesominaisuuksiensa ansiosta. Laitteen täysimittainen näppäimistö, neljän tuuman kosketusnäyttö sekä niin työ- kuin vapaa-ajalla käytettävät sovellukset saavat Minnalta erityiskiitokset.

– Nokia E7 -laite on koko toimistoni kannettavassa muodossa. Yrittäjänä minulle on erityisen tärkeää, että työasiat hoituvat sujuvasti myös työmatkoilla muuttuvien aikataulujen keskellä. Itselleni Nokia E7 -laitteen tärkeimmäksi ominaisuudeksi on muodostunut täysimittainen näppäimistö, jonka ansiosta sähköpostien ja asiakirjojen kirjoittaminen sujuu nopeasti.

Nokia E7 -puhelimen businessominaisuudet antavat sinulle vapauden liikkua

– Upea 4" kosketusnäyttö ja esiinliu'utettava QWERTY-näppäimistö

– Työ- ja vapaa-ajan sähköpostit voi lukea reaaliaikaisesti näppärästi samassa näkymässä

– Quickoffice Office-asiakirjojen luomiseen ja käsittelyyn, Adobe Reader PDF-tiedostojen lukemiseen

– Ovi Kartat -sovellus ilmaisella kävely- ja autonavigoinnilla opastaa perille

–8 megapikselin kameralla ja HD-tasoisella videokameralla ikuistat parhaat muistosi ja

–16 Gt sisäistä muistia, USB-portin kautta mahdollisuus ulkoisen muistin käyttöön

Käy tutustumassa Minnan käyttämän Nokia E7- laitteen ominaisuuksiin osoitteessanokia.fi/teeoma. Sivustolla voit myös yksilöidä oman aloitusnäyttösi.

Artikkelin tarjoaa:Nokia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja