Suvi Koponen: Tärkein palaute tulee ystäviltä, ei maailmalta

Huippumalli Suvi Koponen kertoo, että menestys tuntuu parhaalta jaettuna.

Kaikkien aikojen menestynein suomalaismalli Suvi Koponen on tullut maailmalla tunnetuksi työskenneltyään useiden kansainvälisten luksusmerkkien, kuten Balenciagan, Calvin Kleinin ja Mulberryn kampanjakasvona.

– Menestykseen tarvitaan lahjakkuutta, mutta myös sopivasti onnea. Tiedostan olleeni alusta alkaen tosi onnekas, sillä monet mallit joutuvat odottamaan vuosia, ennen kuin saavat töitä isoilta kansainvälisiltä muotitaloilta.

Suvi on vuosien varrella nähnyt niin alan ympärillä pyörivän glamourin kuin myös sen varjopuolet. Maailmalla vietetyt oppivuodet ovat hioneet Suvista omatoimisen ja itsenäisen mallin, joka säilyttää ammattimaisuutensa tilanteessa kuin tilanteessa. Vielä tänäkään päivänä Suvi ei kuitenkaan ole väsynyt saamaansa julkisuuteen, vaan näkee sen kiinteänä osana työtään.

– New Yorkissa mallit saavat kävellä kaduilla melko rauhassa ilman, että meidät tunnistettaisiin. Suomessa kasvoni tunnistetaan ehkä helpommin, mutta tuntuu siltä, että ihmisten kynnys tulla jututtamaan on selkeästi korkeampi. Palaute on tässä työssä kuitenkin tärkeää, ja se on otettava nöyrästi vastaan.

Lähipiiri muutaman klikkauksen päässä myös matkustaessa

Perhe ja ystävät ovat tukeneet ja kannustaneet Suvia hänen uransa alusta saakka, ja välimatkasta huolimatta Suvi pitää aktiivisesti yhteyttä tukijoukkoihinsa. Hektisten aikataulujen keskellä yhteydenpito hoituu pääasiassa puheluiden, tekstiviestien sekä sosiaalisten verkostojen kautta Nokia C7 -laitteella.

– Olen saanut työni kautta mahdollisuuden tutustua uusiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin, mutta vanhat kaverini Suomessa ovat edelleen tärkeä voimavara, ja yhteys heidän kanssaan on säilynyt kaikki nämä vuodet, vaikka tapaisimmekin vain pari kertaa vuodessa. Matkustan paljon, ja lentokentillä paras kaverini on usein Nokia C7 -laite, jolla hoidan sosiaalista elämää silloin kun kavereita ei ole lähellä. Myös muokattavat aloitusnäytöt auttavat työ- ja vapaa-ajan selkeyttämisessä, ja on ihanan vapauttavaa vaihtaa aloitusnäyttöä duunijutuista vapaalle siirryttäessä.

Nokia C7 -puhelimella pidät yhteyden ystäviisi missä ikinä liikutkin

– Kiillotettu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyylikkään ohut kosketusnäyttöpuhelin

– Kuvaa 8 megapikselin kameralla ja nauti HD-tasoisesta videokuvasta

– Pysy yhteydessä monipuolisten sähköposti-, internet- ja yhteisöpalveluiden avulla

– Kolme muokattavaa aloitusnäkymää – lähimmät ihmiset ja tärkeimmät sovellukset aina vain klikkauksen päässä

– Ilmainen ääniohjaava navigointi yli 70 maahan

Käy tutustumassa Suvin käyttämän Nokia C7- laitteen ominaisuuksiin osoitteessanokia.fi/teeoma. Sivustolla voit myös yksilöidä oman aloitusnäyttösi.

Artikkelin tarjoaa:Nokia

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja