Miro Heiskanen tehoili ja otti niskalenkin Edmonton Oilersin suomalaismaalivahdista

Dallas Starsin puolustaja Miro Heiskanen teki maalin ja syötti toisen, kun hänen joukkueensa nousi tappiolta vierasvoittoon Edmonton Oilersia vastaan jääkiekon NHL:ssä. Dallas kukisti Edmontonin jatkoajalla 5–4.

Heiskanen teki Dallasin 2–2-tasoituksen toisen erän avausminuutilla laukomalla kiekon Jamie Bennin maalin takaa antamasta nappisyötöstä ohi Edmonton-vahti Mikko Koskisen. Maali oli Heiskasen kauden viides. Edmonton lähti kuitenkin kolmanteen erään 4–2-johtoasemasta.

Dallas tuli tasoihin, ja Heiskanen syötti Tyler Seguinin 4–4-tasoituksen. Benn teki jatkoajalla voittomaalin, johon merkittiin syöttäjäksi Esa Lindell.

–  Oli mukavaa voittaa tämä ottelu, tämä oli hieno taistelu joukkueeltamme. Meidän joukkueessamme ei ole koskaan luovutushenkeä. Emme tietenkään halua päästää neljää maalia joka ilta, ratkaisija Benn sanoi NHL.comin mukaan.

Koskinen torjui Edmontonin maalilla 31 laukausta.

Edmontonilla on kaksoisjohto NHL:n pistepörssissä Leon Draisatlin ja Connor McDavidin ansiosta. Draisatl iski nyt tehot 1+1 ja McDavid saalisti kolme syöttöpistettä.

Edmonton jatkaa länsilohkossa toisena, Dallas nousi kuudenneksi.