Miley Cyrusta kuljettanut lentokone joutui tekemään pakkolaskun – salama iski, hurja video julki

Laulajan mukaan kukaan ei vahingoittunut tilanteessa.

Poptähti Miley Cyrus koki kauhun hetkiä, kun häntä kuljettanut lentokone joutui odottamattoman ukkosmyrskyn keskelle matkallaan Paraguayhin. 

Laulaja julkaisi lennolta hurjan videon, jossa lentokoneen ikkunasta näkyy salamointia. Myrskyn seurauksena myös koneeseen osui salama, jonka vuoksi se teki pakkolaskun.

Videolla kuuluu myös huolestuneiden matkustajien ääniä. 

– Tiedoksi faneilleni ja kaikille, jotka kuulivat lennostani Asuncióniin. Lentokoneemme joutui suureen odottamattomaan myrskyyn ja siihen osui salama. Miehistöni, bändini, ystäväni ja perheeni, jotka kaikki olivat mukanani, ovat turvassa pakkolaskun jälkeen, laulaja kirjoitti julkaisussaan.

Julkaisun toisessa kuvassa on nähtävillä iskun aiheuttama vaurio. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tiedossa se, mihin Cyrusin kone teki pakkolaskun. 

Cyrus joutui edellisen kerran ikävään tilanteeseen lentokoneiden kanssa vuonna 2019. Tuolloin Glastonburyyn matkalla ollut lentokone oli vähällä törmätä toiseen koneeseen kahdesti. 

– Koneemme yritti laskeutua kahdesti ja joutui palaamaan ylös, koska tiellämme oli muita koneita, Cyrus kommentoi tuolloin.

Cyruksen Brandi-sisko kertoi tuolloin, että laulaja sekä hänen äitinsä Trish olivat tilanteessa paniikin vallassa. 

– Miley on sylissäni, äitini pitää kädestäni käytävän poikki, eikä kukaan kerro meille, mitä tapahtuu, Brandi kertoi. 


Lue myös:

    Uusimmat