MTV Uutiset Miley Cyrusin virtuaalitapahtumassa – värikkäänä persoonana tunnettu Hollywood-tähti myöntää: "Joskus luulen, että minun odotetaan olevan superihminen"

Muusikko Miley Cyrus kertoi elämästään virtuaalisessa lehdistötilaisuudessa.  

Jäätelömerkki Magnumin mainoskasvoksi ryhtynyt poptähti Miley Cyrus kertoi virtuaalisessa lehdistötilaisuudessa urastaan ja yhteistyöstään jätskimerkin kasvona.

– Rakastan sitä, että Magnum muistuttaa minua, sillä olen täynnä kerroksia. Olen ylpeä siitä, mitä edustan. Elämäni on monimuotoista kuten kaikkien. Rakastan sitä, että kampanja ajateltiin kerroksien kautta, koska se on sitä mitä itse edustan.

Cyrus kertoo löytäneensä koronavuoden aikana täysin uusia puolia elämäänsä.

– Viime vuosi esitteli minut uusille nautinnoille, joita olin pitänyt itsestäänselvyytenä. Unohdin, mikä kunnia on olla illallisella perheeni kanssa ja lausua rukous. Olisin ennen vain pyöritellyt silmiä, että onko pakko taas. Nyt arvostan sitä.

– Pienet asiat avautuivat sulkutilan myötä. Yhteys ihmisiin, kuten tuntemattoman koiran silitys ja hymyily toisille. Tuntuu ihanalta saada yhteys ihmisten kanssa.

"Oikeasti tykkään mennä maalle ja pestä hevosiani"

Laulajatähti avautuu haastattelussa hänen useista eri puolista. Cyrus kuvailee fanien näkevän usein vain työhön liittyvän glamourin.

– Rakastan mennä kotiin ja olla aktiivinen isäni ja veljieni kanssa. Yleensä ihmiset näkevät minun tekevän hohdokkaita asioista, mutta oikeasti tykkään mennä maalle ja pestä hevosiani. Maaseudulla oleminen, jossa kasvoin, tekee minusta todella onnellisen.

Cyrus kertoo kirjoittavansa tällä hetkellä uutta musiikkia, mikä on antanut hänen elämäänsä paljon voimaa.

– Musiikin tekeminen studiossa ja kirjoitusprosessi antaa minulle tällä hetkellä todella paljon.

– Uskon, että menestys on mitattu niin monella eri tasolla. Kunnioitus ja arvostus omaa työtään kohtaan, ovat minulle menestystä.

Löysi elämäntehtävänsä

Hän kertoo monipuolisen itseilmaisun olevan hänen koko elämäntehtävänsä.

– En voi olla ilmaisemasta itseäni. Se liittyy vaatteisiin, ihmisiin ja siihen, että voin ilmaista itseäni ulkoisesti ja sisäisesti. Se on minun koko elämäni tarkoitus.

"Rakastan hetkiä, kun tunnen itseni ihmiseksi"

Cyrus kertoo luomisprosessinsa menevän kirjoittamisen kautta. Hän haluaakin antaa vinkin muille.

– Mielestäni kirjoittaminen ja visualisointi on todella vaikuttavaa. Kun kirjoitat asiasi paperille, näet sen kunnolla ja voit kyseenalaistaa sitä. Tunteet ovat niin ylivuotavia välillä ja niihin voi hukkua. Kun ne kirjoitetaan ja kyseenalaistaa ja vastaa omiin kysymyksiini, se voimaannuttaa.

– Rakastan hetkiä, kun tunnen itseni ihmiseksi. Sydänsurut ja muut tunteet ne ovat hetkiä, jotka muistuttavat sinua ihmisyydestä, Joskus luulen, että minun odotetaan olevan superihminen ilman pelkoja. Se ei ole totta.

Cyrus esittää yhteistyössä Magnumin kanssa erikoisen virtuaalisen konsertin 10. kesäkuuta, jossa tullaan kuulemaan hänen isoimpia hittejänsä tuoreimmalta albumiltaan. Konsertti on nähtävissä YouTubessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja