Mainos

Miksi naiset valehtelevat siitä, miltä heistä tuntuu? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi naiset eivät puhu asioista? Yleensä vaan nyökätään ja sanotaan, ettei ole mikään pielessä. Sitten, kun on ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki on hyvin, niin tulee 'v*tun k*sipää, etkö tajua, että...' Miksi valehdella?" kyselee Eero.

Näin naisraati vastasi

"Joskus sitä ei vain halua myöntää, että on hermostunut jostakin asiasta. Me naiset voimme helposti ottaa nokkiimme asioista, joista ei pitäisi. Tai sitten mies on tehnyt jotain todella typerää, sen verran typerää ainakin, että on outoa, jos hän ei itse tajua, miksi olen vihainen. "
– 18, parisuhteessa

"Naisten maailma on sosiaalisesti mutkikkaampi ja kerrostetumpi kuin miesten. Tyttökavereiden kanssa naiset myös tottuvat siihen, että heitä ja heidän ajatuksenjuoksuaan ymmärretään. Mutta mies harvoin lukee naisen ajatuksia niillä samoilla vihjeillä kuin toinen nainen. Kysymyksessä kuvatussa tilanteessa mies on jo auttamattomasti myöhässä, ja nainen katkeroitunut. Pitäkää lyhyet tilivälit ja puikaa pienetkin 'minä saan aina sen leivän pohjapalan' -kinat loppuun"
– 31, naimisissa toista kertaa

"Joskus on vaan niin turhauttavaa, kun toinen ei osaa laskea yksi plus yksi. Jos kokee tarpeelliseksi kysyä, onko jotain vialla, niin jotain melko varmasti on vialla, ja olet sen itsekin huomannut. Ei ole kiva, että kun toinen ei sitten heti ala avautua, niin heitetään hanskat tiskiin ja pestään kädet kaikesta vastuusta, koska 'sinähän sanoit, että mitään ei ole vialla'. Se osoittaa vain, että sinä et viitsi etkä jaksa etkä ole kiinnostunut. Tässä vaiheessa moni varmasti vetää mukaan ajatustenlukijakortin. Että on se nyt kumma, kun miesten pitäisi olla ajatustenlukijoita. Sitä kukaan tuskin oikeasti odottaa, mutta tietynlainen tunneäly kyllä olisi ihan jees."
– 30, naimisissa

"Ei aavistustakaan. Tämä mainitsemasi piirre on raivostuttava missä tahansa sukupuolessa. Jos olet aikuinen, lopeta mökötys ja avaa se suu, kukaan ei ole tulossa lukemaan ajatuksiasi."
– 32, parisuhteessa

"Voi olla montakin syytä. Joku asia voi harmittaa, mutta sitä ei kehtaa tuoda julki – se voi itsestäkin tuntua niin pieneltä jutulta. Joskus taas tuntuu, että mies varmasti tietää, mikä harmittaa, mutta valitsee esittää tyhmää – ja sekös ärsyttää. Ajatustenlukutaitoinen mies on kovaa valuuttaa parisuhdemarkkinoilla."
– 32, sinkku

Alla näet ensi viikon kysymyksen – miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat osallistua, vastaa alla olevalla lomakkeella. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan juttuun:

"Millaista olisi "kaikkea kokeilleena" harrastaa seksiä vasta aamenen jälkeen hääyönä? Uskaltaisitko jättää seksin niin myöhään?" kysyy nimimerkki Minulla nyt tuollainen ihana tilanne.


***

2:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.