Miksi miehet eivät kiinnostu minusta vakavasti? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Ovatko ranskalaiset miehet upeita rakastajia ja romanttisia? Helena Liikanen–Renger, Mon amour, ranskalaisen parisuhteen jäljillä -kirjan kirjoittaja kertoo oman näkemyksensä.

"Miksi miehet eivät kiinnostu minusta vakavasti? He haluavat vain 'sitä yhtä asiaa' ja valitsevat sitten lopulta kuitenkin toisen kumppanikseen. Miksi?" kysyy nimimerkki Riz.

Näin raati vastasi!

"Minä ainakin arvioin pelkän olemuksen perusteella, haluanko naisen kanssa vain seksiä vai parisuhteen."
– 32, parisuhteessa

"Kaikki kemiat eivät aina kohtaa, jolloin on luonnollista, ettei suhdetta halua."
– 29, sinkku

"No, sinulla on varmaan hyvä kroppa, mutta päässä ehkä 'tuulee'?"
– 55, eronnut

"Kaikki miehet usein haluavat vain sitä yhtä asiaa, kokeile olla antamatta. Parhaat jaksavat odottaa."
– 35, naimisissa

​​​​​​​

"Useimmat miehet haluavat suhteesta monta ulottuvuutta, mutta ennen kuin päästään suhteeseen, heillä on yleensä mielessä vain se yksi asia. Oletko varma, ettet omalla olemuksellasi – enkä tarkoita pelkkää ulkonäköä – ruoki mielikuvaa hauskasta seurasta, joka ei kuitenkaan taivu pitempään suhteeseen? Varsin usein seurueen hauskimmat, liikunnallisimmat, menevimmät ja ronskeimmat naiset ovat miesten huomion kohteena, mutta harvempi mieltää heidät vakituiseksi kumppaniksi. Syynä on oma epävarmuus ja kuvitelma siitä, etteivät tällaiset naiset halua vakisuhteeseen."
– Herra 47, aviossa

"Karu totuus on, että et vain ole sitä 'vaimomatskua'. Jokin sinussa saa miehen näkemään sinut vain välipysäkkinä. Tiedostan, että tämä on ikävää kuultavaa ja satuttanee, mutta älä huoli. Meissä miehissäkin on niitä, joita naiset näkevät vain välietappeina ennen maalia. Olen yksi heistä. Ehkä meidän välietappien on tarkoitus sitten jossain vaiheessa elämää törmätä toisiimme. Pää ylhäällä ja nauti elämästäsi niillä korteilla, mitä on. Aurinko paistaa sinne risukasaankin jossain vaiheessa."
– 34, sinkku

"Luonne ja olemus ratkaisevat. Jos nainen yrittää tehdä itsestään haluttavan pukeutumalla paljastavasti ja haluttavasti, vähenee miesten kiinnostus ulkonäköä syvällisempiin asioihin merkittävästi. Totta kai poikkeuksiakin on, mutta noin yleisesti ja tiivistettynä noin se vain menee."
– 42, naimisissa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja