Miksi joku suostuu olemaan miehelle se toinen nainen? Naiset vastaavat

Rakkaus ei aina katso rajoja. MTV Lifestylen haastattelemat naiset paljastivat oman mielipiteensä siihen, miksi kukaan suostuu olemaan varatulle miehelle se toinen nainen.

"Ystäväni tapailee varattua miestä ja minun tekee pahaa seurata tilannetta vierestä. Kuinka joku nainen voi suostua toiseksi naiseksi? Minä en missään tilanteessa suostuisi, suostuisitko sinä?" nimimerkki KaisaKoo kysyy.

"Ei tunteilleen voi mitään, oli se mies kehen rakastuu varattu tai ei. Toki täytyy miettiä jatkon kannalta ja itsensä kannalta, että kannattaako suhteessa roikkua, jos mies ei ole valmis sitoutumaan vain yhteen naiseen."
– Nainen, 22, parisuhteessa

"Lyhyt ja ytimekäs vastaus: itse en suostuisi. Pidempi vastaus: naiset, jotka suostuvat olemaan toinen nainen, takertuvat herkästi ajatukseen, että vielä jonain päivän mies jättää vaimonsa/kumppaninsa ja ryntää heidän syleilyynsä. Toinen nainen saattaa myös kokea olevansa ikään kuin erityinen, koska varattu mies kiinnostuu hänestä. Toiseksi naiseksi heittäytyminen on surullista – järki varmasti sanoo, ettei se ole paras ratkaisu, mutta sydän uskoo vakaasti, että vielä jonain päivänä kaikki on toisin tämän hurmaavan miehen käsivarsilla. Yksinäisyys on myös pelottavaa, joten moni on mieluummin toinen nainen, kuin yksinäinen nainen.

Ja ne, jotka suorastaan haluavat olla Toinen nainen, ovat arvatenkin niitä, jotka eivät halua itselleen vakaata parisuhdetta. He haluavat parisuhteen edut, mutta sinkkuelämän hyödyt – muiden tunteista piittaamatta."
– Nainen, 27, sinkku

"En, mutta en silti osaa tuomita toisia. Ei voi päättää järjellä, keneen rakastuu ja maailmaa ei voi katsoa mustavalkoisin silmin."
– Nainen, 31, naimisissa

"Minäkään en suostuisi toiseksi naiseksi missään tilanteessa. Siinä tulee satuttaneeksi itsensä lisäksi mitä luultavimmin jokaista osapuolta. Pahimmillaan rikkoo kokonaisen perheen. Mies tuskin jättää aiempaa kumppaniaan ja vaikka jättäisi, hänellä luultavasti ei ole estettä tehdä samaa tekoa uudelleen. Ja aina kannattaa ajatella myös niin, että miltä itsestä tuntuisi olla tuo petetty nainen. Minä en voisi tehdä toiselle naiselle niin."
– Nainen, 22, parisuhteessa

"Varatun miehen kanssa pelehtiminen ei takuulla ole kenelläkään ensimmäisenä listalla. Aina tunteilleen ei voi mitään ja vaikka miten yrittäisi vastustaa kiusausta, niin joskus saattaa tehdä hieman tyhmyyksiä. Tiedän useita pariskuntia, joissa esimerkiksi toinen on alun perin ollut jo parisuhteessa. Yksi näistä pareista on esimerkiksi menossa juuri ensi kesänä naimisiin, joten mielestäni ketään ei tulisi paheksua tietämättä syitä romanssin tai tekojen takana. Kehenkään varattuun ei todellakaan tulisi sekaantua, jos ei todella tunne häntä kohtaan mitään erityistä. Tunteet ja rakkaus ovat hyvinkin mysteerisiä asioita, mutta ei kukaan takuulla aivan tahallaan ala kehittämään vahvempia tunteita varattua henkilöä kohtaan ihan syyttä suotta."
– Nainen, 25, parisuhteessa

"Toivoisin, että viisautta riittäisi tässä päässä sen verran, etten menisi ihastumaan varattuun mieheen enkä aloittaisi mitään pidempää suhdetta. Sen verran tullut nähtyä, että ei ne miehet oikeasti koskaan sitä kumppaniaan jätä sen toisen naisen vuoksi. Mutta sen olen myös huomannut, että toisen puolesta ei voi elää. Eli enää en myöskään yrittäisi puhua järkeä varattua miestä tapailevalle ystävälle siitä, ettei juttu tule koskaan onnistumaan. Rakastunut kun ei paljon järkipuhetta kuuntele."
– Nainen, 28, yksinhuoltaja

"En suostuisi. Olen katsonut vierestä kahdenkin eri ystävättären toisena naisena olemista, ja kummastakaan ei lopulta tullut mitään hyvää. Arvostakaa naiset itseänne, jotta ette ole ikuinen kakkonen."
– Nainen, 42, avoliitossa

"En tällä hetkellä osaa kuvitella suostuvani toiseksi naiseksi, mutta eihän elämää voi ennustaa. Tietämäni naiset, jotka ovat ryhtyneet toisiksi naisiksi, ovat tehneet sen useasta eri syystä. Jotkut ovat olleet niin pettyneitä miehiin, etteivät enää välittäneet, vaikka rikkoisivat toisten liittoja. Toiset taas ajattelevat, että väärin tekee ensisijaisesti mies, joka pettää; ei varattua miestä tapaileva nainen."
Nainen, 28, parisuhteessa

Näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat