Mikä on suurin virhe, jonka mies voi tehdä seksin aikana? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

”Mikä on suurin virhe, jonka mies voi tehdä seksin aikana?” kyselee Timi.

Näin naiset vastasivat:

"Jos hän ottaa huomioon vain itsensä ja oman tyydytyksensä."
– 36, naimisissa

"Suurin virhe, johon mies voi sortua sängyssä, on epävarmuus. Jos itseluottamus ei ole sängyssä kohdillaan, ei seksikään voi olla hyvää. Mikään ei ole niin järkyttävää kuin epävarma mies, jolla ei ole harmainta hajua siitä, mitä hän tekee. Kukaan ei ole täydellinen, ja jokaisen miehen pitäisi sängyssä muistaa, että se riittää, kun on se paras versio itsestään. Silloin myös nainen nauttii."
– 28, naimisissa

"Hmmm... Lähtökohtaisesti eniten ärsyttävät miehet, jotka ajattelevat vain omaa nautintoaan ja unohtavat naisen täysin. Myös täydellinen pelisilmän puute saa näkemään punaista. Jos ei lainkaan pysty naisen reagoinnista päättelemään, tykkääkö nainen jostain asiasta vai ei, ei vaan voi olla hyvä sängyssä. Samaten se, jos tekee jotain oikein ja sitten alkaakin tekemään jotain muuta. Pelisilmää, kiitos! Ai niin, ja se perinteinen "Tuliksä?" on ihan ehdoton nou-nou. Jos sitä pitää kysyä, niin... Eiköhän se vastaus ole aika selvä."

– 30, sinkku

"Pahinta on, jos mies heittää jonkun ”hauskan” läpän liittyen naisen vartaloon. Tyyliin ”hehheh, tää sun maha muistuttaa vähän perunapeltoa” tai muuta arvostelevaa. Arvostelevat kommentit jäävät mieleen pitkäksi aikaa ja vievät taatusti halut."
– 29, avoliitossa

"Jos hekuman huipulla huutaa entisen tyttöystävänsä nimeä."
– 35, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat