Mikä on sinun tekosyysi? 91-vuotias Lloyd treenaa kuntosalilla kolmesti viikossa: "Hän inspiroi muita jatkamaan"

6:07
Dynaaminen venyttely on nyt in – näin teet hittitreenin helpoti vaikka kesken työpäivän!

Lloyd päätti aloittaa kuntosaliharrastuksen 90 vuoden iässä. Nyt mies on treenannut menestyksekkäästi useita kertoja viikossa jo vuoden ajan!

Lloyd Black sai kuntosaliltaan huomionosoituksen, kun hänet valittiin kuukauden asiakkaaksi. Amerikkalainen Lloyd ei kuitenkaan ole aivan tyypillinen asiakas: hän kun on 91-vuotias, kertoo ABC News.

"Hän sanoo olevansa 91 vuotta nuori"

Lloyd päätti liittyä kuntosalille 90 vuoden iässä. Kun kuntosalin johtaja onnitteli miestä sosiaalisessa mediassa, Lloydista tuli pienoinen some-julkkis.

– Emme ole nähneet mitään muuta kuin motivaatiota ja inspiraatiota häneltä sen jälkeen, kun hän aloitti. Hän sanoo olevansa 91 vuotta nuori ja kehuskelee sillä, miten paljon treenirutiini on auttanut häntä pitämään yllä arjen rutiinejaan, salin johtaja Ashley Seaman kirjoitti.

– Jonkun Lloydin kaltaisen näkeminen inspiroi muita jatkamaan ja lisäämään liikuntaa elämäänsä. Päivämme piristyy, kun näemme hänet salilla kolme kertaa viikossa treenaamassa haalareissaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Näin Lloyd treenaa

Salilla Lloyd treenaa juoksumatolla, tekee ylävartaloa vahvistavia harjoituksia ja käyttää jalkaprässilaitetta. Ashley Seamanin mukaan Lloyd kykeni aluksi pysymään juoksumatolla vain kymmenisen minuuttia, mutta nyt matolla kuluu jo puoli tuntia.

Lloyd itse kertoo saavansa motivaatiota omasta isästään: tämä ei Lloydin mukaan koskaan antanut periksi!

Halusi pitää yllä elämäntyyliään

Lloyd kertoi Good Moring American haastattelussa aloittaneensa kuntosaliharrastuksen, jotta voisi pitää yllä elämäntyyliä, johon on tottunut.

– Olin saavuttanut pisteen, jossa en voinut tehdä yksinkertaisia kotitöitä kuten pihahommia. Siksi aloitin, ja se on todella auttanut, Lloyd sanoo.

Lloydin treeniasunakaan ei voi olla huomaamatta – se nimittäin on farkkuhaalari! Miehen mukaan haalarit ovat mukavat yllä, minkä lisäksi ne olivat vaate, jonka hän jo omistaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja