Ravintola lupaa asiakkaan syntymäpäivänä iän verran alennusta – 109-vuotias nainen ottaa joka vuosi kaiken ilon irti

1:27

Ravintola lupaa syntymäpäiväänsä juhlivan asiakkaan annoksesta tämän iän verran alennusta prosenteissa. 109-vuotias Helen Self otti tarjouksesta kaiken irti.

Videolla satavuotiaat kaksoset juhlivat syntymäpäiväänsä!

Amerikkalainen Montana Club -ravintola hemmottelee asiakkaitaan, jos näillä on syntymäpäivä. Ravintola lupaa asiakkaan annoksesta tämän iän verran alennusta prosenteissa.

Helen Self rakastaa kyseistä tarjousta – onhan hän jo 109-vuotias! Self käy ravintolassa joka vuosi syntymäpäivänään, kertoo ABC Fox Montana.

"Hän ilmoitti, että minun pitäisi tulla paikalle ja maksaa hänelle"

Self alkoi käydä ravintolassa täyttäessään sata vuotta. Tämä oikeutti hänet sadan prosentin alennukseen – siis ilmaiseen ruoka-annokseen.

Ravintola päätti pitää lupauksensa. Self sai ruoan maksutta.

– Kun hän täytti 101, hän ilmoitti, että minun pitäisi tulla paikalle ja maksaa hänelle hänen ateriastaan, omistaja Nick Alonzo kuvailee.

Pitkän elämän salaisuus on raskas työ

Self uskoo, että pitkän elämän salaisuus on raskas työ sekä lapsenlapsista ja muista lapsista huolehtiminen. Hän ei myöskään koskaan jätä väliin tilaisuutta juhlia elämäänsä.

109-vuotispäivänään Self söi jälleen samassa ravintolassa. Hän todella sai annoksensa ilmaiseksi – ja tämän jälkeen omistaja ojensi hänelle yhdeksän prosenttia annoksen hinnasta käteisenä.

Summa oli hieman yli dollarin.

Kiitokseksi rahasta Self antaa aina omistajalle suukon poskelle.

– Voi kiitos, kulta, omistaja kiitteli nauraen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja