Mikä on mielestäsi intiimikarvoituksen sopiva pituus naisella suuseksiä ajatellen? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Kuinka tärkeää orgasmin saaminen on seksissä?

"Mikä on naisen häpykarvoituksen sopiva pituus suuseksiä ajatellen? Eli minkä pituiseksi lyhentää karvoja, kun ei halua poistaa täysin suojaavia karvoja, sillä se ärsyttäisi ihoa ja limakalvoja", kysyy nmimerkki Kiitos vinkeistänne.

Näin miehet vastasivat

"Hyvä pituus on sellainen, etteivät karvat mene märkänä kiharaan tai klimppiin. Tieteellisen tarkka mitta voisi olla 0,5–1,0 senttiä. Lyhyt ja hoidettu puska on seksikäs, joten olet oikeilla jäljillä."
– Herra 47, aviossa

"Ei sillä pituudella taida väliä olla, mutta jos lyhentää, niin 3 milliä on ok pituus, jos ei kaikkia halua ajaa."
– 55, avioliitossa

"Noh, ei nyt mitään viidakkoa kannata pitää. Vaikea antaa alapäätyydytystä, jos pitää ensin raivaussakset hakea. Mutta kyllähän sitä karvoitusta voi olla. Lyhentää vaan sopivan pituiseksi. Ja onhan se hygieniankin kannalta helpompi pitää puhtaana, kun ei ole mitään viidakkoa siellä, vaan 'hyvin hoidettu ruohikko'."
– 34, sinkku

"Häpykarvat kokonaan pois, samoin kainalosta. Ajan itseltänikin karvat pois kokonaan, genitaalialueilta (siis myös peniksestä ja pusseista), rinnasta, kainaloista, käsivarsista ja jaloista. Tai oikeammin epiloin, eli epilaattorilla poistan karvat juurineen. Näin 15 vuoden ajelun jälkeen karvoja kasvaa hyvin vähän."
– 61, avioliitossa

"Mielellään siistitty, itse arvostan eniten niin sanottua kiitorata-mallista karvojensiistimistyyliä. Vähiten taas täysin paljaaksi ajelua tai alta viiden millin inttisiiliä."
– 31, avoliitossa

"Löytöretkeilijä on kotonaan vain koskemattomassa viidakossa."
​​​​​​​– 33, sinkku

"Kysy mieheltäsi. Jos et ole suhteessa tai vastaus on 'ei väliä', niin aja sellainen kuin tuntuu. Noin 3–5 millimetrin karvoitus on ainakin sellainen, joka ei pistele."
– 25, avioliitossa

"Suuseksin kannalta paras on täysin karvaton. Mutta jos jotain haluaa jättää, voi häpykummulle jättää karvoja, kunhan häpyhuulet ja klitoriksen ympäristö on karvaton. Täyden karvoituksenkin kanssa tulee toimeen, mutta mukavampaa se on ilman. Ja väitänpä, että nainenkin nauttii enemmän ilman karvoja, kun ihokontaktia saa paljon enemmän ja intensiteettiä voi vaihdella."
– 41, parisuhteessa

"Villi puutarha on paras paikka samoiluun."
– 58, suhdestatus pitkä ja vakaa

"Mahdollisimman vähän huulille ulottuvat. Karvoja saa olla, kunhan ne eivät ole niin pitkät, että pääasiassa vain karvat pyörivät suussa."
– 40, parisuhteessa

"Sopivan lyhyeksi leikattu on paras, muttei karvojen pituuksilla oikeasti ole väliä. Karvat poistuvat tieltä viimeistään siinä vaiheessa, kun häpyhuulet turpoavat kiihoittuessaan."
– 61, naimisissa 

Alla näet ensi viikon kysymyksen – mies, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Jos nainen lähettäisi itsestään eroottisen videon, miten reagoisit ja millainen sisältö videossa olisi paras?" kysyy nimimerkki Kissa 76.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja