Parrakas mies, älä vahingoita naistasi – kolme vinkkiä kivuttomaan suuseksiin

8:10

Suuseksin saaminen voi olla naiselle kiusallista, mutta myös kivuliasta, jos antaja sattuu olemaan parrakas mies.

Videolla naisen orgasmista kirjan kirjoittanut Maria Kihlström kertoo naisen seksuaalisuudesta.

Karkeat partakarvat voivat vaurioittaa naisen genitaalialueen herkkää ihoa, muistuttaa Men’s Health lehden haastattelema naistenlääkäri Sherry A. Ross.

Ross kertoo, ettei naisen alapääkarvoituksella ole asiassa merkitystä. Löytyi pöksyistä sitten täyspuska tai posliini, ärsyttävät partakarvat vulvaa.

Näillä vinkeillä suuseksin saamisesta tulee naiselle miellyttävämpää parrakkaan miehen kanssa.

1. Aja se

Jos partaa olennaisempi asia elämässä on seksielämä, kannattaa naamakarvat ajaa. Ross suosittelee ajoa joka päivä. Parransänki nimittäin tuntuu naisen alapäässä kuin hiekkapaperilta.

2. Kokeile kuusysiä

Suuseksissä kannattaa kokeilla asentoja, joissa leuan karvat eivät pääse kosketuksiin vulvan kanssa. Tällainen asento on esimerkiksi 69 – tai "68", jos kaipaat vaihtelua. Klassisessa seksiasennossa vulva ei yhtä todennäköisesti kosketa miehen leuan partakarvoja.

Klitoris on myös mahdollista tavoittaa esimerkiksi kielellä, sormin ja leluin. Klitoriksen huppua kannattaa myös käyttää hyväkseen: se suojaa herkkää pistettä suoralta kontaktilta ja väkivaltaisen tuntuiselta suuseksiltä.

3. Pese se

Mitä karkeampi karva, sitä ärsyttävämpi se on vulvalle. Ross ehdottaakin miehiä pesemään partansa partashampoilla ja käyttämään niihin öljyä jälkihoitoja. Näin parrasta tulee pehmeä – ja hyvännäköinen.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja