Mikä emoji olisit? Pete Parkkonen, Jussi 69, Lauri Tähkä ja Marco Bjurström vastaavat

Oma suosikkiemoji voi kertoa käyttäjästään paljonkin. 

Erilaisia tunteita ilmaisevien hymiömerkkien lisäksi emoji-symboleissa on arkipäiväistä elämää, ruokia, viihdettä, säätä, ihmisiä ja eläimiä kuvaavia symboleita. Kysyimme muutamilta julkisuudesta tunnetulta tähdeltä, mikä emoji he olisivat.

Lauri Tähkä

– Olisin auringonnousu. Se kuvaa uutta alkua ja se on aina sellainen puhtaan ja rauhallisen uuden aamun symboli, Lauri Tähkä tunteilee. 

Marco Bjurström

– Toinen silmä kiinni, toinen auki ja kieli ulkona. Sitä minä käytän usein. Se olisi minä. Vaikka olen tietyllä tavalla vähän tosikko, niin semmoinen ”ei tää ole niin vakavaa, pidetään kivaa” –asenne on mielestäni tärkeää. Pienistä ei kannata kantaa stressiä. Tietyllä tavalla kieli poskella on hyvä mennä, sanoo Marco Bjurström. 

Jussi 69

– Virallinen emojini on se, jossa on aurinkolasit päässä. Sitten nyrkki, pommi ja räjähdys, The 69 Eyes -yhtyeen rumpalina tunnettu Jussi 69 sanoo. 

Pete Parkkonen

– Pakko luntata puhelimesta, mikä olisin, koska joku on ehdoton suosikkini. Tällä hetkellä olisin tuo sateenvarjo, jossa on vesipisaroita, Parkkonen nauraa viitaten Kohta sataa -kappaleeseensa ja sen kohuttuun musiikkivideoon. 

– Ehkä eniten olisin kuitenkin se emoji, jolla on pilke silmäkulmassa ja vieno hymy – sellainen viekas, Pakkonen sanoo. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja