Miesturisti sai hevosen kaviosta arkaan paikkaan – somessa irvaillaan: "Jokainen mies, joka käyttää speedoja, ansaitsee potkun nivusiinsa"

Miesturisti sai tuntuvan opetuksen siitä, ettei eläimiä parane mennä häiritsemään varoittamatta, uutisoi muun muassa brittiläismediat The Sun ja Fox News.

Sinisiin Speedo-uikkareihin sonnustautunut mies oli nauttimassa kauniista ja aurinkoisesta päivästä Assateaguen saaren hiekkarannalla.

Marylandin rannikolla sijaitseva saari on tunnettu villihevosista, jotka ovat eläneet saarella jo vuosisatojen ajan. Vaikka Assateaguenponit ovatkin tuttu näky ihmisten keskuudessa ja ne ovat turistien suosiossa, kyseiset yksilöt ovat villieläimiä, jotka paikallisten mukaan on syytä jättää rauhaan.

Pilkka osui omaan nilkkaan – vai sittenkin nivusiin?

Turisti ihaili päivää paistatellutta luontokappaletta ja päätti lähestyä villiponia paikallisten varoituksista huolimatta. Samalla, kun mies hipaisi hevosta, se ajoi miehen loitommaksi voimakkaalla ja yhtäkkisellä potkulla.

Voimakas kavion isku osui kenties kaikkein mieskehon arimpaan paikkaan – nimittäin eturauhasiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jokainen mies, joka käyttää speedoja, ansaitsee potkun nivusiinsa, useampi kiirehti kommentoimaan Twitterissä.

Toistaiseksi ei ole tiedotettu, loukkaantuiko mies välikohtauksen aikana, mutta kuten alla oleva videomateriaali osoittaa, kivusta vaikeroiva mies luhistuu maahan tuskaisen näköisenä.

– Tarinan opetus: jos et tiedä mitään eläimistä, älä koske niihin, eräs Twitter-käyttäjä kiteytti. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, Fox News, Mirror, YouTube, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat