150-senttinen mies luuli naisen naureskelevan hänelle – raivostuneesta ”bagelmiehestä” kuvatulla videolla yllättävä vaikutus rakkauselämään

"Bagelmiehenä" tunnetuksi tulleen Chris Morganin nettiraivo toi myös suotuisia seurauksia, mutta kaikki eivät niele miehen selityksiä purematta.

Chris Morgan saavutti internet-kuuluisuuden raivostuttuaan bagelkaupassa. Mies raivosi Long Islandilla sijaitsevassa myymälässä ja uhkasi asiakkaita, jonka jälkeen hänet taklattiin.

Tapaus tallentui videolle, josta tuli viraalihitti. Yllättäen se on myös auttanut Chrisiä, kertoo New York Post.

Mies uskoi muiden pilkanneen pituuttaan

Chris kertoo hermostuneensa, kun nainen bageleita myyvässä kaupassa kommentoi hänen pituuttaan. Mies väittää, että nainen hihitti, "muikisteli" suutaan ja nauroi hänen pituudelleen.

Kertomukset tilanteesta vaihtelevat, sillä liikkeen työntekijän mukaan kukaan ei tehnyt Chrisille mitään – mies vain raivostui yllättäen.

Sai viestejä naisilta

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Chris kuitenkin kertoo, että "bagelraivolla" oli yllättävä seuraus: hänelle on satanut viestejä sen jälkeen, kun hän raivosi kaiken kansan edessä pituudestaan ja siitä, miten se haittaa hänen rakkauselämäänsä.

– Puhelimeni on räjähdystilassa kuin presidentin konsanaan, mies kehuu.

– Minua iskevät naiset, joita en edes tunne.

Raivonnut netissä ennenkin?

Kaikki eivät usko miehen tarinaa purematta. Monissa kommenteissa uskotaan, että huonoja aikoja kohdannut Chris pitää elämää epäreiluna ja haluaa siksi kostaa muille ja aiheuttaa häiriötä. CNN:n mukaan Chris on aiemminkin esiintynyt "kiukkuvideoilla", joissa raivoaa pituutensa kommentoinnista.

Nettikansa on myös löytänyt hupia siitä, että Chris syyttää noin 150 sentin pituuttaan treffien puutteesta, vaikka on asunnoton ja asuu siksi pakettiautossaan. Osa on repinyt hupia kummastakin asiasta.

– Pliis, kertokaa, että hän asuu minipakussa, käyttäjä  heittää Twitterissä.

– Pakettiauton täytyy tuntua hänestä kartanon kokoiselta, Ryan vitsailee.

– Tämä artikkeli on aivan liian lyhyt, käyttäjä I learnt code y can't u? kirjoittaa.

"Ei ole oikein pilkata tätä tyyppiä"

Moni kuitenkin huomauttaa, ettei Chrisin tilanteella saisi vitsailla: hän on yrittäjä, joka asuu autossaan ja on eronnut. Chris on myöntänyt kärsivänsä masennuksesta.

– Mielestäni ei ole oikein pilkata tätä tyyppiä. Miehellä menee huonosti ja hän asuu autossaan. Hän tarvitsee apua, Twitter-nimimerkki @meowbarkchirp sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat