Mies söi pelkkää pizzaa 25 vuoden ajan – uskomaton lopputulos

Amerikkalaismies on elänyt teini-iästään lähtien pelkällä juustopizzalla.

Yhdysvaltain Marylandista kotoisin oleva 38-vuotias Dan Janssen ei todellakaan ole noudattanut suositeltuja lautasmalleja: mies on nimittäin popsinut suuhunsa viimeisen 25 vuoden ajan ainoastaan juustopizzaa. Janssen päätti ryhtyä teini-iässä kasvissyöjäksi eettisistä syistä, mutta ei kuitenkaan pitänyt käytännössä mistään kasviksista. Tämän vuoksi Janssen alkoi syödä juustopizzaa - ja on nyt addiktoitunut siihen täysin.

Lääkärit ihmeissään: Terveydentila mainio

Janssen syö päivittäin kaksi isoa juustopizzaa ja nauttii niiden kanssa kahvia. Opiskellessaan Harvardin yliopistossa, nuori mies hakeutui jopa paikalliseen Domino's -pizzeriaan töihin voidakseen noudattaa tiukkaa ruokavaliotaan.

Miten Janssen sitten voi 25 vuoden pizzakuurin jäljiltä? Miehellä on omien sanojensa mukaan ainoastaan suvussa kiertävä diabetes. Muuten hän kertoo olevansa täysin terve ja normaalipainoinen.

– Aina, kun menen uudelle lääkärille tulokset ovat samat: verenkuva on erinomainen ja lääkärit sanovat, että voin hyvin. Olen aktiivinen ja pyöräilen paljon. Voin erittäin hyvin, Janssen totesi Baltimore Sun -lehdelle.

Janssenin terveiset miehille: Voit elää pelkällä pizzalla

Juustopizza-addikti Dan Janssen haluaa kannustaa muitakin miehiä yksipuoliseen ruokavalioon.

– Haluaisin sanoa koko maailman miehille, että te voitte tehdä sen. Te voitte syödä kaksi isoa pizzaa päivässä ja voida silti hyvin.

Janssen hakee itse variaatiota päivittäisiin aterioihinsa kokeilemalla eri ketjujen juustopizzoja ja ostamalla eri merkkien einesversioita. Välillä mies irrottelee oikein kunnolla ja lisää pizzaansa myös oreganoa.

– Erot ovat suuria ja on kuin söisit kokonaan eri aterian.

"Pizza on kuin seksiä"

Janssen kertoo syöneensä elämänsä parhaan pizzan yli kymmenen vuotta sitten Pontillo's -pizzeriassa New Yorkissa. Useimmiten mies käy kuitenkin tunnetuissa ketjupizzerioissa.

– Pizza on kuin seksiä: vaikka se olisi kuinka huonoa, se on silti hyvää.

Janssenin puoliso on miestään kohtaan ymmärtäväinen ja rakastavaiset kävivät jopa ensitreffeillä pizzeriassa. Janssen haluaisi kuitenkin muuttua kihlattunsa vuoksi.

– Haluaisin pystyä menemään tavalliseen ravintolaan ja tilaamaan jotain muuta kuin pizzaa. Nyt en pysty siihen. Puolisoni on kasvissyöjä ja olisi mukava viedä hänet syömään johonkin kunnon paikkaan.

Pizza-addikti onkin nyt käynyt jo muutaman kerran terapiassa muuttaakseen tapojaan. Neljä vuotta sitten Janssen uskaltautui jo maistamaan persikkaa ja piti sen mausta.

Tältä Dan Janssen näyttää: Katso kuva miehen Facebook-profiilista

Lähde Daily Mail

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat