Mainos

Mies osti vaimolleen liian pienen pyjaman – eipä osannut arvata seurausta: "Vien tämän salaisuuden hautaan"

Viisi vuotta sitten tämän perheen elämä muuttui – epäonnisen joululahjan takia!

Imgur-kuvapalvelua käyttävä Flubby1982 kertoo epäonnistuneesta lahjasta, jolla oli yllättäviä vaikutuksia. Hän oli ollut onnellisesti naimisissa vaimonsa kanssa jo 20 vuotta, ja heillä oli kolme yhteistä lasta.

Työ- ja perhe-elämän yhdistäminen johti kuitenkin siihen, että omasta kehosta huolehtiminen oli jäänyt vähemmälle. Flubby1982:n vaimo huomasi muutokset kehossaan ja kieltäytyi esimerkiksi lähtemästä uimaan, koska "naisten tuomitsevat katseet" ahdistivat häntä.

Viisi vuotta sitten kaikki kuitenkin muuttui – epäonnisen joululahjan takia! Mies suuntasi pyjamaostoksille, koska vaimo oli vihjannut haluavansa uuden yöpaidan.

– Voitte kuvitella paniikkini, kun tajusin, etten oikeastaan tiennyt hänen kokoaan, Flubby1982 kuvaa.

Mies päätti lopulta ottaa kooltaan pienemmän pyjamasetin siltä varalta, että muisti vaimonsa koon väärin.

"Aivan liian hot ollakseen minun kanssani naimisissa!"

Kun lahjat jouluna avattiin, vaimo ihastui pyjamaan.

– Hän katsoo lappua tarkistaakseen koon, ja näen, miten hänen katseensa kirkastuu. Kysyn, onko kaikki ok, ja hän sanoo "luuletko oikeasti, että tämä on minun kokoni?" Paniikki nousi sisälläni, mutta päätin tehdä sen, mitä isoisäni opetti tekemään, jos vaimosi vaikuttaa vihaiselta: "Kysy, onko hän laihtunut".

Flubby1982 päätyi sanomaan "luulin, että olet kokoa X, mutta näytät siltä, että olet laihtunut, ja kun pitelin tätä pyjamaa ylhäällä, se näytti siltä, että istuisi täydellisesti".

Vaimo liikuttui miehen sanoista. Hän tuli halaamaan tätä kostunein silmin ja sanoi "merkitsee paljon, että näet minut noin, koska minä todellakaan en näe itseäni niin".

– Hän ei koskaan palauttanut pyjamaa. Sen sijaan hän piti sen ja alkoi treenata ja syödä paremmin. Viisi vuotta myöhemmin hän on superkuuma (aivan liian hot ollakseen minun kanssani naimisissa!) ja on ohittanut minut kunnon suhteen. Jopa tänä päivänä hän sanoo treenaavansa, jotta "voisi olla yhtä kuuma kuin millaisena aviomieheni minua pitää".

Nykyisin vaimo käy jo uima-altaalla ja käyttää bikinejä. Flubby1982 ei aio koskaan paljastaa isoisänsä neuvoa ja sitä, mistä oikeasti oli kyse.

– Olen varma, että vien tämän (salaisuuden) hautaan.

Entä miten firman pikkujoulut sujuivat – sattuiko möhläyksiä? Kerro meille: 


***

0:51

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.