Mainos

"Hän lähti pois kesken synnytyksen, koska ulisin liikaa" – eronneet paljastavat, mikä tuhosi avioliiton lopullisesti

Reddit-palvelun käyttäjät paljastivat, mikä kumppanin teko johti avieroon.

Avioero ei ole hätiköity päätös – toisinaan tarvitaan vuosien harkintaa. Pitkään jatkuneet ongelmat voivat kulminoitua johonkin tiettyyn hetkeen, joka niin sanotusti katkaisee kamelin selän. Reddit-palvelun käyttäjät paljastivat karut syyt avioeroilleen.

Mikä oli sinun liitossasi se asia, joka katkaisi kamelin selän?

"Mieheni petti minua. Sain tietää, ja sen sijaan, että olisin vain jättänyt hänet, sanoin ”yritetään selvittää asia, mutta sinun täytyy jättää rakastajattaresi”. Hänen vastauksensa: ”mutta entä, jos meidän juttumme ei kuitenkaan toimi?” SUORA LAINAUS, HITTO VIE. Se oli viimeinen pisara."

"Palasin kotiin ja huomasin kaikkien huonekalujen, ruoan ja vaimon kadonneen. Tyhjä pankkitili oli toinen vihje (erosta)."

"Tulin töistä. Pöydällä oli lappu. Vaimo oli vienyt lapset isovanhempien luo, kertonut heille menevänsä kauppakeskukseen ja häipynyt sitten maasta."

"Kun tulin kotiin, löysin vaimoni siskon aviomiehen alastomana sängyssäni. Selventääkseni asiaa: siskon mies oli alasti sängyssä, vaimoni oli suihkussa. Siskoa en koskaan tavannut. Hän on mielisairaalassa."

"Hän oli julma pojalleni (poika ei ollut hänen, vaan edellisestä avioliitostani)."

"Olin yön sairaalassa, koska minulle kaavailtiin leikkausta umpisuolentulehdusepäilyn vuoksi. Kävi ilmi, ettei ongelma ollut akuutti, joten leikkaus peruttiin, minut päästettiin kotiin ja ohjeistettiin lepäämään.

Aamuun mennessä en ollut syönyt mitään melkein kahteen päivään. Mies tuli sairaalalle hakemaan minua. Hän istui autossaan korttelin päässä moottori käynnissä ja odotti, että kävelen hänen luokseen.

Hän soitti töihin ja ilmoitti, että pitää vapaapäivän hoivatakseen minua. Todellisuudessa hän vain makasi sängyssä tai pelasi tietokoneella.

Talossa ei ollut lainkaan ruokaa eikä hän suostunut menemään kauppaan, koska se on "minun työtäni". Olin todella nälkäinen ja edelleen tuskissani umpisuolen vuoksi. Pyysin, että hän hankkisi illallista. Hän aloitti riidan pyyntöni vuoksi. Sanoin, etten kaipaa tällaista elämääni, ja hän vastasi ”no otetaan avioero, jos kerran haluat!”. Sanoin ”kyllä kiitos, olenkin ajatellut sitä jo pitkään”."

"Meillä oli ongelmamme, mutta viimeinen niitti oli, kun hän makasi toisen miehen kanssa. Australiassa. Ja osti lentoliput minun rahoillani. Hän yritti panna minut maksamaan myös avioerossa."

"Hän oli uskonnollinen, kun tapasimme. Kymmenen vuotta myöhemmin hän ilmoitti, että joudun helvettiin, koska uskon dinosauruksiin."

"Vaimoni lihoi 77 kiloa kymmenessä vuodessa. En koskaan kommentoinut asiaa, ja tuin häntä painonpudotuspyrkimyksissä. Yksi päivä kokeilin ylleni vanhaa paitaa, joka ei sopinut, koska olen itse lihonut kuusi kiloa kymmenessä vuodessa. Totesin ”no, taitaa olla aika ostaa isompi paita”. Hänen vastauksensa: ”me emme tuhlaa rahaa typerään paitaan, sinun vain täytyy laihduttaa”."

"Hääyönä kehuin hänen sänkytaitojaan. Hän sanoin yrittäneensä sinä yönä, jotta lakkaisin pettämästä (ensimmäinen huti). Hän lähti sairaalasta, kun synnytin tytärtämme, koska ulisin. Se stressasi häntä. Se, että ulisin (toinen huti). Hän katosi hotellihuoneestamme, kun olimme matkalla. Hän ei palannut ennen aamuneljää (kolmas huti). Yritimme käydä terapiassa, hän kieltäytyi lopettamasta juomista. Hän kaappasi jokaisen terapiasession muistuttaakseen minua siitä, miten huono olen, ja siitä, miten ihana hän itse on. Terapeutti pysäytti hänet joka kerta, mutta hei, ihan oikeasti!"

"Hän ei suostunut hakemaan töitä. Hän teki työn hakemisesta suuren show’n, täytti hakemuksia, tunki ne autoonsa eikä koskaan lähettänyt yhtäkään. Se, että löysin hakemukset autosta, oli viimeinen pisara."

"Löysin kutsun abortin jälkitarkastukseen. Emme olleet harrastaneet seksiä vuoteen."

"Tein kaikki kotityöt, jotta voisimme viettää rentouttavaa viikonloppua. Imuroin koko asunnon, pesin joka paikan, pesin vessan, kävin ruokakaupassa (250 dollarilla), pesin kaksi lastia pyykkiä ja ripustin ne kuivumaan, vaihdoin lakanat ja tein illallista, joka oli pöydässä, kun vaimoni tuli kotiin. Koko päivän ajan lähetin hänelle tekstiviestejä, joissa kerroin, mitä teen. Vaimon reaktio, kun hän saapui kotiin? ”MIKSET OLE TISKANNUT TISKEJÄ!?”"

Tällaiset syyt johtavat eroon Suomessa:

2:15

3:00

 Lähde: Reddit.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.