Miehet kertovat: Seksiä lentokoneessa, junassa, lenkkipolulla

Studio55.fin seksikysely paljasti useiden miesten mieleenpainuvimpien seksikokemusten liittyneen nuoruuden kokemuksiin tai erikoisiin seikkailuihin.

Kuumia hetkiä

Ulkomaanmatkalla yhdyntä parvekkeella ulkomaisen kauniin isorintaisen ja kuuman naisen kanssa... Joku saattoi nähdä.

Minulla oli puhdas seksisuhde 11 vuotta nuorempaan naiseen juuri siihen aikaan kun ensi kertaa tapasin vaimoni. Me nautimme suunnattomasti seksistä, ja harrastimme sitä useita kertoja päivässä. Sykähdyttävintä oli se, kun hän hiestä märkänä ratsasti päälläni. Se ei ole vieläkään unohtunut, ja se tapahtui 1996. Olen ajatellut etsiä hänet vielä jostain, jos voisimme ehkä salarakastella – olen niin tyytymätön nykytilanteeseen.

20 vuotta sitten Portossa Portugalissa, kun itseäni nuorempi tyttö iski minut kadulta ja syötti ja juotti ja rakasteli viikon.

Vieraissa ollessa naisen mies tuli kotiin ja jouduin ryntäämään vuoteen alle piiloon! Yö meni siellä, mutta en jäänyt kiinni.

Naisystäväni kanssa vuosikymmeniä sitten, kun kumpikin halusimme ja harrastimme seksiä monenlaisissa paikoissa. Soutuveneessä keskellä järveä, metsässä mättäällä, saunan lauteilla, yleisen uimahallin altaassa, pöydällä, suihkussa, televisiota katsellessa...

Olin ollut rakastajattareni kanssa kaksi vuorokautta hotellihuonessa, olimme rakastelleet jo liki kymmenen kertaa sinä aikana.Poistuessamme huoneesta hän vielä kääntyi ovelta ja työnsi minut takaisin sänkyyn. Tämä viimeinen nopea ja raju rakastelu sai minut tyhjentymään niin henkisesti kuin fyysisesti kokonaan. Olin silloin 45-vuotias ja nainen 40-vuotias. Nainen oli hoikka, pitkä, notkea, älykäs ja hämmästyttävän seksikäs.

Ehkä erikoisin paikka on ollut eduskuntatalon rappusilla tapahtunut akti.

Entisen tyttöystävän, nykyisen vaimoni kanssa, seksikokemus lentokoneen WC:ssä lomalennolla Kanarian saarille 70-luvulla.

Seksi opiskelijatytön kanssa. Teologiaa opiskeleva tyttö oli onnellinen päästessään neitsyydestään eroon.

Junassa matkalla Hesasta Ouluun. Istuin vastapäätä täysin tuntematonta naista ja luin iltapäivälehteä. Iltatytön sivun kohdalla hän siirtyi viereeni ja aloimme jutella kuvan tytöstä aika kaksimielisesti. Tunnin matkustamisen jälkeen hän pyysi minua junan wc:hen kanssaan. Rakastelu oli mahtavaa ja ensimmäinen erikoisempi paikka.

Vaimoni halusi anaaliyhdyntää ja toteutimme sen. Oli todella kiihottavaa. Ja vielä vaimon omasta pyynnöstä.

Vaiken sanoa mikä on ikimuistoisin, mutta hiljattain kokeilimme sellaista, että puolisoni otti penikseni sisäänsä vaikka minulla ei ollut erektiota (ajatus tuli jostain tantraseksistä). Kun siinä sitten olimme ja makoilimme, niin minulle tuli valtavan hyvä tunne siitä, ettei minun tarvinnut "onnistua". Tuli ennenkokemattoman vapauttava tunne ja kyllä erektiokin sitten tuli ja yhdyntä kesti aika pitkään! Kokeilemme taatusti uudestaan!

Nuoruusmuistoja

Poikuuteni meni 19-vuotiaana, kun rakastelin ilotytön kanssa laivassa Skotlannissa. Työskentelin kyseisessä laivassa laivapoikana.

Rakastelin nuorena mormonityttöä, ja kun tytön isä yllätti, lensimme ulos. Jatkoimme hommia talon verkkotiloissa!

Ensimmäinen kokemus sattui teltassa Kalajoen Hiekkasärkillä juhannuksena kauan sitten. Jännitti niin pirusti, että kondomia päällerullatessani laukesin. Onneksi ystävättäreni oli ymmärtäväinen – ja minua kymmenen vuotta vanhempi. Hän opasti minua seksin saloihin ja kaikki päättyi onnellisesti.

Kun homous poistettiin rikoslaista vihdoin seiskytluvun alussa, ja sain ensimmäisen kerran rakastella laillisesti silloisen kumppanini kanssa 23 lainsuojattomuusvuoden jälkeen vapaana! Harva hetero tietää tai voi edes kuvitella, mitä se homona eläminen sitä ennen oli.

Kyllä se oli opiskelukämpässä: nuori, tumma, kiinteävartaloinen sairaanhoitajatar "otti minut" tuosta vain ja vielä useita kertoja. Siitä on nyt aikaa vasta rapiat 40 vuotta.

Poikuuden menetys. Se tapahtui telttaretkellä ulkosaaristossa nykyisen vaimoni kanssa. Kerta muistuu mieleeni meren tuoksusta joka kesä ollessamme saaristossa. Aamulla varhain kun toiset nukkuivat, uimme kilometrin päässä olevalle saarelle, jossa oli oma sininen laguuni.

Lähdin opiskelemaan Englantiin ja asuin yksin vanhassa kartanossa. Taloutta hoiti yksinäinen noin 40-vuotias nainen, jolla oli lapsi. Välillemme muodostui vuodesuhde. Koska olin kovin kokematon, vastuu lähentelystä jäi naiselle. Hyväilin häntä pitkään käsin uskaltamatta pidemmälle. Olo oli hyvä molemmille osapuolille.

Lenkkipolulla nuoren lukiotytön kanssa itsekin nuorena. Pala matkaa yhteistä lenkkiä ja kipakassa pakkasilmassa kontillaan kävelysillan päällä. Siinä oli omakotitalojen ikkunoista katselemista. En muista, olimmeko aiemmin tavanneet, mutta kovin se piristi iltalenkkiä.

Ollessani 17-vuotias olin ihastunut naapurin 16-vuotiaaseen tyttöön. Kerran olimme kaverimme luona kylässä ja keskikaljoissani sain tytön ullakkokomeroon ja siellä rakastelimme ja se oli todella ihanaa. Teimme sitä useaan otteeseen, mutta siitä ei puhuttu muille, koska siihen aikaaan ei ollut soveliasta seurustella naapurin kanssa. Sitä en unohda koskaan.

Kolmen kimppaa

Ystävättäreni "iski" ravintolaillan päätteeksi mukaamme toisen naisen.

Kaksi naista ja minä. Olin silloin 24-vuotias, ja se tapahtui silloisen tyttöystäväni vanhempien mökillä ja tyttöystäväni kaveri oli mukana. Harrastimme seksiä koko viikonlopun ajan.

Viimeisin, kun olin pariskunnan kolmantena, ja nainen halusi ja sai useita kertoja yön aikana.

Kun ensimmäisen kerran rakastelin kahden naisen kanssa. Kerta oli ikimuistoinen, kun tytöt olivat vielä keskenäänkin.

Rokkijuhlilla kahden tytön kanssa ja kahden naikkosen kanssa jazzeilla teltassa.

Kolmantena mukana avioparin seksileikeissä.

Studio55.fi-sivustolla toteutettuun kyselyyn osallistui 15. - 24.4.2013 välisenä aikana noin 1500 vastaajaa. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. 46 prosenttia heistä oli 55-64-vuotiaita, 30 prosenttia alle 55-vuotiaita, 21 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 3 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja