Seksikysely kertoo: Uskottomuutta noin joka kolmannessa suhteessa

Studio55.fi:n yli 50-vuotiaille suunnattuun seksikyselyyn vastanneista noin joka kolmas kertoi suhteessaan tapahtuneen pettämistä.

Kaikista Studio55.fi:n suureen seksikyselyyn vastanneista noin kolmasosa kertoi parisuhteeseensa sisältyneen pettämistä. Näistä suurin osa oli päätynyt ratkaisuun itse, ja uskoi kumppanin olevan asiasta tietämätön. Seuraavaksi eniten vastattiin ulkopuolisiiin suhteisiin sortuneen oman itsen sekä kumppanin.

Kyselyn tulosten perusteella suurimmassa osassa suhteista, joissa uskottomuutta oli ollut, se oli toistuvaa: yli 70 prosenttia sanoi sitä tapahtuneen muutamia tai lukuisia kertoja.

Uskottomuudesta kuitenkin selvittiin hyvin: suurin osa, hiukan yli 80 prosenttia suhteessa elävistä kertoi suhteensa selvinneen pettämisestä tavalla tai toisella.


Studio55.fi-sivustolla toteutettuun kyselyyn osallistui 15. - 24.4.2013 välisenä aikana noin 1500 vastaajaa. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. 46 prosenttia heistä oli 55-64-vuotiaita, 30 prosenttia alle 55-vuotiaita, 21 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 3 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja