Näin yli 50-vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä

Hellyyttä, vaihtelua, leluja vai kiihottavaa pukeutumista? Studio55.fi:n suuri seksikysely selvitti, mitä yli 50-vuotiaat toivoisivat maustamaan seksielämäänsä.

Selvä enemmistö kyselyyn vastanneista kaipasi seksielämäänsä enemmän hellyyttä ja huomiota: tätä toivoi yli puolet naisista ja kolmannes miehistä. Iloa vällyjen väliin toivottiin myös useammista yhdynnöistä ja halukkaammasta kumppanista – miesvastaajista näin haaveili jopa noin 40 prosenttia. Naisista 25 prosenttia toivoi useampia yhdyntöjä ja halukkaampaa kumppania 19 prosenttia.

Vähän alle viidennes toivoi petipuuhiin myös kovempaa ja pidempää erektiota, vaihtelua yhdyntäasentoihin sekä suuseksiä. Toivottiinpa mukaan vielä kiihottavaa pukeutumista, pidempiä yhdyntöjä, seksileluja sekä eroottisten elokuvien yhdessä katselua. 8 prosenttia vastasi kaipaavansa piristettä rakastajasta tai rakastajattaresta.


Studio55.fi-sivustolla toteutettuun kyselyyn osallistui 15. - 24.4.2013 välisenä aikana noin 1500 vastaajaa. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. 46 prosenttia heistä oli 55-64-vuotiaita, 30 prosenttia alle 55-vuotiaita, 21 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 3 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja