Kumpi tekee aloitteen? Seksikysely paljastaa

Studio55.fin seksikyselyn mukaan miehet tekevät naisia useammin aloitteen petipuuhiin. Vain 12 prosenttia naisista kertoi tekevänsä itse aloitteen, ja tämäkin luku on miesvastaajien mukaan liioiteltu.

Parisuhteen lemmenleikkeihin tekee aloitteen selvästi useammin mies, Studio55.fin yli 50-vuotialle kohdistettu seksikysely kertoo. Miesvastaajista yli puolet kertoi toimivansa aloitteellisina osapuolina, ja naisistakin yli kolmasosan mukaan tämä piti paikkansa.

Naisista 12 prosenttia vastasi itsensä seksuaalisen kanssakäymisen aloitteentekijäksi, mutta miehistä vain 6 prosenttia oli samaa mieltä.

Kyselyn vastausten mukaan kuitenkin joka kolmannessa suhteessa aloitteen tekeminen koettiin yhtä usein molemminpuoliseksi. 10 prosenttia kaikista vastaajista sanoi, ettei aloitetta seksuaaliseen kanssakäymiseen tehnyt kumpikaan.


Studio55.fi-sivustolla toteutettuun kyselyyn osallistui 15. - 24.4.2013 välisenä aikana noin 1500 vastaajaa. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. 46 prosenttia heistä oli 55-64-vuotiaita, 30 prosenttia alle 55-vuotiaita, 21 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 3 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja