Mainos

Miehet haukkuivat törkeästi porsaaksi – näin nainen vastasi ilkeisiin kommentteihin

Inspiroivan tekstin tarkoituksena on näpäyttää miehiä, jotka saivat naisen itkemään matkalla kuntosalilla. 

Kuntosalille mennäkseen ei tarvitse olla valmiiksi timmissä kunnossa. Tätä mieltä on ainakin Britanny Hinesi, jonka julkaisema tarina on lähtenyt leviämään viruksen lailla sosiaalisessa mediassa. Nainen kirjoitti vastauksen miehille, jotka pilkkasivat hänen ulkomuotoaan matkalla kuntosalille.

– Yritän tulla äidiksi, josta poikani voi olla ylpeä. Tämä ”porsas”, joksi minua katsoitte parhaaksi kutsua, on matkalla kohti parempaa itseään, Britanny kirjoittaa.

"Kuinka moni teistä voi sanoa samaa?"

Miesten ilkeät kommentit saivat naisen melkein luovuttamaan. Britanny kertoo menneensä autoon istumaan ja itkeneen parkkipaikalla pidemmänkin aikaa. Hänen ei tehnyt mieli tehdä mitään muuta kuin ajaa kotiin ja hautautua sohvalle. Tästä huolimatta hän kuitenkin päätti, ettei voisi luovuttaa nyt. Britanny poistui hetken päästä autosta ja käveli pää pystyssä treenaamaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Teidän naurunne ja karkeat kommenttinne eivät saaneet minua raahaamasta takapuoltani salille tänään. Pyydän anteeksi vaatteitani ja meikittömyyttäni, mutta en poistunut kotoa tehdäksesi teihin vaikutusta.

Nainen huomauttaa myös, että ylipainostaan huolimatta hän on täysin terve. Hän kertoo kolesteroliarvonsa olevan selvästi alle normaalirajan, eikä hänellä ole myöskään diabetesta tai korkeaa verenpainetta.

– Kuinka moni teistä voi sanoa samaa? nainen kysyy. 

Naisen julkaisu onkin saanut paljon kannustavia kommentteja, jotka muistuttavat terveyden olevan ulkonäköä tärkeämpi asia.

Video: Katso videolta Lotta Meresmaan inspiroiva muutostarina. 

6:30

Lähde: Independent

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.