Miehet eivät katso naisten pääosittamia toimintaelokuvia – Charlien enkelit -elokuvan ohjaajalta suorat sanat

Charlien enkelit -elokuva ei ole lähtenyt kunnon liitoon suurista odotuksista huolimatta.

Elizabeth Banksin (Pitch Perfect 2) ohjaama elokuva tienasi Yhdysvalloissa avausviikonloppuna alle 9 miljoonaa dollaria. Se jäi pahasti Ford v. Ferrari -elokuvan jalkoihin, jonka avausviikonlopun saldo ylitti 30 miljoonaa.

Banks, joka myös tuotti, käsikirjoitti ja näyttelee Charlien enkeleissä, kertoi Herald Sun -lehdelle oman näkemyksensä enkeleiden odotettua matalammasta lennosta.

– Jos tämä elokuva ei menesty, se vahvistaa Hollywoodin stereotypioita siitä, etteivät miehet mene katsomaan naisten tähdittämiä toimintaelokuvia, Banks totesi.

Naisten tähdittämät toimintaelokuvat, kuten sarjakuvahahmoihin perustuvat Captain Marvel (Brie Larson) ja Wonder Woman (Gal Gadot) ovat menestyneet hienosti lippuluukuilla, mutta Banks näkee ne eri kaltaisina kuin Charlien enkelit. Hänen mielestään ne ovat miehille luotuja elokuvia.

– Miehet käyvät katsomassa sarjakuviin perustuvan elokuvan, koska se on miehille suunnattu elokuvagenre, Banks kertoi.

Hän on kuitenkin iloinen, että Captain Marvelin tapaiset isoja naishahmoja sisältävät supersankarielokuvat menestyvät lippuluukuilla. Banks kuitenkin toivoo, että muunkinlaiset naisten tähdittämät elokuvat menestyisivät taloudellisesti. Raha pyörittää Hollywoodia ja jos elokuva ei tuota tarpeeksi rahaa, ei Charlien enkelien tapaisia elokuvia tehdä enää jatkossa.

Lähteet: Fox News, Herald Sun

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja