Kymmenen eniten tienannutta naisnäyttelijää listattiin – kärjessä Avengers-tähti

Forbes-lehti listasi kuluneen vuoden parhaiten tienanneet naisnäyttelijät.

Scarlett Johansson tienasi eniten miljoonia kuluneen vuoden aikana elokuvarooleillaan, raportoi Forbes-lehti. Johansson nähtiin muun muassa ennätyksiä rikkoneessa Avengers: Infinity War -elokuvassa. Johanssonin tienestit olivat huimat 35,5 miljoonaa euroa.

Kakkossijalta löytyy Angelina Jolie, joka tienasi noin 24,5 miljoonaa euroa. Jolien tienestit tulevat vain yhdestä elokuvaroolista, hän on kuvannut kesän aikana uutta Maleficent 2 -elokuvaa.

Listan kolmannelta sijalta löytyy Frendit-näyttelijä Jennifer Aniston, joka tienasi kuluneen vuoden aikana 17 miljoonaa euroa. Listan ainoa uusi nimi on Wonder Womanin roolissa nähtävä Gal Gadot sijalla kymmenen. Viimevuoden kärkinimi Emma Stone puuttuu tämän vuoden listalta kokonaan.

Koko kymmenen näyttelijän lista näyttää tältä:

 1. Scarlett Johansson - 35,5m€
 2. Angelina Jolie - $24,5m€
 3. Jennifer Aniston - $17m€
 4. Jennifer Lawrence - $15,8m€
 5. Reese Witherspoon - $14.5m€
 6. Mila Kunis - $11,5m€
 7. Julia Roberts - $11,5m€
 8. Cate Blanchett - $11m€
 9. Melissa McCarthy - $10,5m€
 10. Gal Gadot - $9m€

Kyseessä on ensimmäinen naisnäyttelijöiden tienestejä käsittelevä listaus sitten vuodenvaihteen palkkaero kohun, joka syntyi, kun Mark Wahlberg tienasi yli miljoona euroa All the Money in the World -elokuvan uudelleenkuvauksista ja hänen vastanäyttelijänsä Michell Williams tienasi vain muutamia satoja euroja.

Kärkikymmenikön yhteistienestit ovat 163,5 miljoonaa euroa. Luku on kahdeksan prosenttia enemmän kuin viimevuonna, mutta yhdeksän prosenttia vähemmän kuin vuonna 2016, jolloin Jennifer Lawrence nettosi 40,5 miljoonaa euroa.

Useimmiten Forbes julkaisee miesten vastaavan listan samoihin aikoihin. Viimevuonna listan kärjessä keikkui juuri Wahlberg ja miesten kärkikymmenikön yhteistienestit olivat kolminkertaiset naisiin verrattuna.

Lähde: BBC

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja