Mainos

Miehen itsemurha herätti – nainen pudotti vuoden aikana lähes puolet painostaan

Rajusta ylipainosta kärsinyt nainen päätti muuttaa elämänsä kertaheitolla. Vuoden kestänyt muutosprosessi muutti naista sekä ulkoisesti että sisäisesti. 

Vielä vuosi sitten kalifornialainen 31-vuotias Justine McCabe ahmi pikaruokaa ja tuskin poistui kotoaan. Aviomiehen itsemurha oli suistanut kahden äidin elämän hetkessä pois raiteiltaan. Tilanteen teki erityisen vaikeaksi se, että myös naisen äiti oli kuollut vain hetkeä aiemmin. McCabe ei nähnyt syytä elää. 

Toukokuussa 2015 naisen perhe ja ystävät rohkaisivat 140-kiloisen McCaben liikkeelle. Tämä oli ensimmäinen askel kohti kokonaisvaltaista elämänmuutosta.

"Minun tulisi elää elämää, josta he olisivat ylpeitä"

Lapsuudesta saakka ylipainosta kärsinyt McCabe päätti, että nyt hänen olisi aika kääntää uusi lehti elämässään. Hän vaihtoi kaloripitoiset välipalat puhtaaseen ruokaan ja ryhtyi kuntoilemaan kuusi kertaa viikossa. Nyt reilua vuotta myöhemmin McCabe on onnistunut pudottamaan uskomattomat 56 kiloa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Mieheni kuolema ravisteli minut hereille ja tajusin, että minun pitää tehdä paljon muutoksia. Tulin siihen tulokseen, että minun tulisi torjua pelkoni ja kulkea kohti unelmiani.

McCabe ei kuitenkaan tyytynyt muuttamaan elämäänsä ainoastaan ulkoisesti, vaan hän asetti itselleen rohkeutta vaativia haasteita. Näitä olivat muun muassa laskuvarjohyppy, Eiffel-torniin kiipeäminen ja yksin matkustaminen.

– Tiesin, että jos pystyisin elämään ilman miestäni ja äitiäni, minun tulisi kohdata pelkoni ja rikkoa rajoja. Minun tulisi elää elämää, josta he olisivat ylpeitä, nainen kiteyttää. 

365 valokuvaa todisteena huimasta muutoksesta

McCabe päätti dokumentoida matkansa kohti uutta elämää päivittäisten valokuvien avulla. 365 kuvaa todistavat naisen huiman muodonmuutoksen, vaikka suurin muutos onkin tapahtunut hänen mielessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen kertoo jokaisen hänen itselleen asettaman haasteen tuoneen hänet askeleen lähemmäksi elämää. Uuden elämän saanut McCabe kertoo, ettei suinkaan aio jättää muutosprosessia tähän.

– Minulla on vielä edessäni lukuisia reissuja, vuorelle kiipeämisiä ja laskuvarjohyppyjä. Nyt yritän vain elää rajoittamatonta elämää, McCabe kertoo.

Video: Katso videolta toinen huima elämänmuutostarina

6:30

Lähde: CatersNews

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.