Michael Monroe varasti show'n! Katso kuvat Foo Fightersin keikasta

Dave Grohlin luotsaama Foo Fighters sai lavalle suomalaisen vahvistuksen, kun rock-ikoni Michael Monroe loikkasi lavalle huuliharppunsa kanssa. 

Rock the Beach -tapahtumaa juhlittiin eilen maanantaina aurinkoisessa säässä Hietaniemen uima-rannalla Helsingissä. 

Päivän aikana lavalla nähtiin kotimainen suosikki Apulanta, brittibändi Vant, yhdysvaltalainen The Kills ja tiuhaan Suomessa vieraillut skottitrio Biffy Clyro. Illan pääesiintyjä oli yhdysvaltalainen Foo Fighters.

Foo Fightersin energinen keikka kesti liki kaksi ja puoli tuntia ja mukaan mahtui myös vierailevia tähtiä. The Kills -yhtyeen Alison Mosshart piipahti lavalla kahdesti, mutta Michael Monroe ylsi huuliharppunsa kanssa vielä suureellisempaan suoritukseen. 

Aluksi Grohl ja Monroe soittivat battle-hengessä The Pretender -kappaleen välisoiton. Myöhemmin Monroe palasi lavalle vielä keikan loppupuolella Best of You -hitin ja viimeisenä kuullun AC/DC:n Let There Be Rock -coverin aikana.

Suomalainen rokkikukko ja tämän virtuoosimainen ote huuliharppuun tekivät selvästi vaikutuksen jenkkitähtiin.

– Tapaan elämässäni paljon muusikoita, mutta harva on rocktähti. Tuo mies on. Kun hän astuu huoneeseen, sen yksinkertaisesti tuntee, että tuo mies on tähti. Minua luullaan hänen rinnallaan talonmieheksi, Grohl ylisti Monroeta lavalla.


Viime vuosina keikkailuun keskittynyt yhtye hemmotteli fanejaan soittamalla kappaleita koko 22-vuotisen uran varrelta. Keikalla kuultiin muun muassa hitit Everlong, Learn to Fly, Wheels, My Hero ja Times Like These. Grohl vihjasi myös, että bändin yhdeksäs studioalbumi on valmistumassa kovaa vauhtia. 

Katso alta kuvia Foo Fightersin Suomen-keikasta: 

Kuvat: Ansku Sinisalo 

Lue myös:

    Uusimmat