Menehtyneen Sari Seppälän poika MTV Uutisille: "Ei tässä voi muuta kuin ajatella, että elämä jatkuu"

Suosikkijuontaja Sari Seppälä menehtyi 1:28

Juontaja Sari Seppälän poika Womma Seppälä muistelee äitiään MTV Uutisten haastattelussa.

Sari Seppälä menehtyi nopeasti edenneeseen haimasyöpään 29. tammikuuta. Womma Seppälä kertoo MTV Uutisten haastattelussa käyneensä raskasta prosessia läpi jo puoli vuotta.

– Puoli vuottahan tätä prosessia on käyty läpi, että pahimmat shokit on ehkä jo käsitelty ja prosessoitu, Womma Seppälä kertoo.

"Ei tässä voi muuta kuin ajatella, että elämä jatkuu"

Suositun radiojuontajan poika kertoo tunteiden nousseen pintaan sen myötä, kun uutinen tavoitti suomalaiset.

– On herkkiä hetkiä ja varsinkin nyt tänään, kun saan ihmisten viestejä ja näen, kuinka monen elämään äiti on vaikuttanut, Seppälä jatkaa.

– Ei tässä voi muuta kuin ajatella, että elämä jatkuu ikävästä huolimatta ja äiti pysyy muistoissa.

Womma Seppälä työskentelee itsekin radiossa, YleX-kanavalla. Nuorempana hän ei olisi osannut aavistaa päätyvänsä seuraamaan äitinsä jalanjälkiä.

– Hauska juttuhan on se, että nuorempana olin ihan sitä mieltä, että ei minusta ainakaan mitään radiojuontajaa tule – vähintääkin tv-juontaja tai elokuvanäyttelijä, Seppälä muistelee.

– Nyt, kun tänne alalle on itsekin ajautunut, niin olen kyllä arvostanut ihan hemmetisti sitä äidin työtapaa.

Hän oli kuitenkin älyttömän pitkään radiossa ollut ja silti aina jaksoi pitää sellaisen välittömän, henkilökohtaisen otteen kuulijoihin, että jokainen pystyi kokemaan olevansa äidin paras kaveri

Womma Seppäläjulkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka ohessa hän muistelee edesmennyttä äitiään. Womma Seppälä kuvaa viimeistä puolta vuotta elämänsä vaikeimmaksi ajaksi.

– Toissayönä sai päätöksensä elämäni vaikein puolivuotinen. Vaikeampi se oli äidille, joka jaksoi loppuun asti täysillä taistella, Womma Seppälä kirjoittaa Instagram-tilillään.

– Maailma on nyt parasta äitiä ja aivan helvetin hienoa juontajaa vajaampi, hän jatkaa.

Sari Seppälä menehtyi aamuyöllä 29. tammikuuta haimasyöpään. Radio Nova piti Sarin muistolle hiljaisen hetken taajuudellaan keskiviikkona 30.1. klo 10.

Lue myös:

    Uusimmat