Sari Seppälän Bertta-tytär äitinsä menehtymisestä haimasyöpään: "Parempaa äitiä ei olisi voinut toivoa"

Suosikkijuontaja Sari Seppälä menehtyi 1:28

Radio Novan juontaja Sari Seppälän tytär muistelee menehtynyttä äitiään sosiaalisessa mediassa.

Juontaja Sari Seppälä menehtyi 29. tammikuuta. Sari Seppälän tytär, Bertta Seppälä julkaisi Facebookissa tunteikkaan kirjoituksen ja runon, jossa hän muistelee haimasyöpään vastikään menehtynyttä äitiään.

– Meidän äidillä todettiin levinnyt haimasyöpä kesäkuun lopussa. Nyt reilun puolen vuoden jälkeen äiti nukkui pois toissayönä Terhokodissa, meidän läheisten läsnäollessa. Ikävä ja suru on kova, ja seuraa meitä loppuelämän. Onneksi osa äitiä elää aina meissä, sekä monissa muissa. Parempaa äitiä ei olisi voinut toivoa koskaan, ja näissä hetkissä taas elämän epäreiluus konkretisoituu, Bertta Seppälä kirjoittaa.

Juontajan tytär julkaisi kirjoituksensa päätteeksi myös koskettavan runon.

”Niin kaunis pieni nukkuu

Omaan maailmaansa hukkuu.

Äiti nyt on aika mennä

Laita siivet selkään ja lennä.

Ehkä jossain vielä tavataan

Mihin jäätiin, siitä jatketaan.

Onnekkain olen kaikista

Kun olen sinua saanut rakastaa.” 

Seppälä aloitti paikallisradiouransa 90-luvun alkupuolella Radio Ettanissa, jatkaen Etelän Äänen kautta Radio Stadiin. Valtakunnalliselle Radio Novalle hän siirtyi syksyllä 1997 tehden viime vuodet Radio Novan päivä -ohjelmaa. 

– Menetys on suuri koko suomalaiselle radiolle, ei pelkästään Bauer Medialle tai Radio Novalle. Sari Seppälä oli yksi kaupallisten radioiden pitkäaikaisimmista ja ammattitaitoisimmista juontajista, Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen toteaa tiedotteessa.

Radio Nova piti Sarin muistolle hiljaisen hetken taajuudellaan keskiviikkona 30.1. klo 10.

Lue myös:

    Uusimmat